BIM Workflow Certificering

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)

Bliv certificeret som BIM Workflow Professional

Nohr-Con udbyder denne certificeringsuddannelse i samarbejde med BIM Equity. Det er en helt unik uddannelse, som munder ud i en certificering som BIM Workflow Professional.

På uddannelsen får du indblik i en bred vifte af digitale værktøjer og metoder, der sikrer et optimalt BIM-workflow gennem hele byggeprocessen. Du lærer at bruge BIM (Building Information Modeling) og 3D-værktøjer – trin for trin igennem hele byggeprocessen – fra IKT-kravstillelse, projektering, kvalitetssikring, udførelse og drift. Der bliver rig mulighed for selv at arbejde med værktøjerne og dit personlige BIM-projekt.

Uddannelsen er både teoretisk og praktisk, og du vil prøve kræfter med laseropmåling, MEP-modellering, visualisering, mængdeudtræk, afprøvning i cave, model check, projektweb, tablet viewers, kalkulation og FM.

Det gør en BIM Workflow Professional i stand til at kunne vælge og implementere de teknologier, der kan bringe BIM fra skrivebordet ud til brugere, byggeplads og servicemedarbejdere.


Du får blandt andet indblik i aspekter som:
- Open BIM, IKT, IFC, BCF og klassifikation
- BIM-modellering, projektering, visualisering, opmåling mv.
- Kvalitetsstyring og koordinering
- Mængder og planlægning/styring i projektweb
- BIM-baseret drift og vedligehold (Facilities Management)


BIM Workflow Certificering er både en uddannelse for virksomheder, som gerne vil i gang med at integrere BIM i arbejdsprocesser, og til dem som allerede er i gang, men som gerne vil mere i dybden, videreudvikle deres arbejde og inddrage flere aspekter i et BIM Workflow - og dermed gøre BIM til en integreret del af den digitale byggeproces.


Hvem bør deltage?
Uddannelsen henvender sig generelt til alle byggeriets parter såsom bygherrer, rådgivere, arkitekter, udførende entreprenører, byggematerialeindustrien og driftsorganisationer m.fl.
Uddannelsen henvender sig i særlig høj grad til BIM-managers og til personer med ansvar for: IKT, BIM, Projektering, Projektledelse, IT og Drift, men kendskab til BIM er ikke noget krav for at deltage i uddannelsen.


Læs mere om BIM Workflow Certificeringen på Nohr-Con’s hjemmeside her

Undervisningsadresse

BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3. sal

DK-2300 København S



Kontaktinformation
Nohrcon ApS
Finsensvej 78, 3. sal
2000 Frederiksberg
Danmark

Peter Melgaard
Telefon: +45 70201146
Fax: +45 70201156


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.305