Nohr-Con Mini-MBA

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)

Nohr-Con's Mini-MBA forløber over ca. 6 måneder og består af 6 moduler, som er bygget op med afsæt i en klassisk MBA.

Uddannelsens vision og røde tråd: Hvad kendetegner det gode firma?
Formålet med Nohr-Con’s Mini-MBA er at lære dig, hvad der kendetegner den gode organisation og virksomhed, og give dig værktøjerne til at nå hen mod denne vision.

Indhold:
Uddannelsens fundament er 6 forskellige moduler inden for kerneområderne ledelse, strategi og økonomisk forståelse - herunder personlig udvikling, gruppeprocesser, ny ledelsesteori, og hvordan man læser et regnskab. Uddannelsen afsluttes med en skriftlig test, som giver titlen Nohr-Con Mini-MBA.

Uddannelsens opbygning:
I Frigør dit potentiale! 16/4
II Virksomheden og den omgivende verden 21/5
III Finansiel forståelse 18/6
IV Kultur og erhverv 27/8
V Den strategiske tankegang 24/9
VI Nye forretningsmodeller og ledelsesidéer 22/10
Eksamen

Målgruppe:
Målgruppen for Mini-MBA’en er den nyudnævnte leder eller mellemleder, som har brug for en bedre forretningsforståelse samt at kende egne stærke og svage sider, samt projektledere der søger en bedre forståelse af deres organisation.

Du vil indgå i et stærkt netværk af andre deltagere, da undervisningsformen er meget deltagerinvolverende, og der skabes et forum, hvor du får lejlighed til at drøfte virkeligheden i din organisation ud fra det tillærte stof.

Undervisnings-/eksamensform:
Undervisningsformen vil dels være klasseundervisning blandet med oplæg fra deltagerne, hvor deltagerne i grupper fortæller, hvordan I ser det tillærte stof anvendt i jeres dagligdag. Efter hvert modul vil der desuden være en digital test, og uddannelsen afsluttes med en eksamen. Mini-MBA’en baserer sig på de seneste principper for, hvordan man lærer bedst gennem aktiv læring.

Hvorfor en Nohr-Con Mini-MBA?
Nohr-Con’s Mini-MBA adskiller sig markant fra andre Mini-MBA’er ved en høj grad af deltagerinvolvering. Denne deltagerinvolvering betyder, at du skal forholde dig til det tillærte stof i forhold til din egen hverdag i form af præsentationer for de andre deltagere. På baggrund af disse præsentationer vil du også blive bedømt, hvilket styrker din faglige forståelse og omsætningen af den til praksis.

Læs mere om Nohr-Con’s Mini-MBA her

Undervisningsadresse

KøbenhavnKontaktinformation
Nohrcon ApS
Finsensvej 78, 3. sal
2000 Frederiksberg
Danmark

Peter Melgaard
Telefon: +45 70201146
Fax: +45 70201156


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.302