BIM for bygherrer og virksomhedsejere

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)

Building Information Modeling (BIM) og IKT-krav er i dag helt afgørende i et bygge- og anlægsprojekt. Hele branchen har brug for kendskab til, hvordan alle byggeriets parter kan leve op til IKT-krav og –bekendtgørelser, samt hvordan BIM og dermed digitale 3D-værktøjer integreres i byggeprojekter og den efterfølgende drift.

Implementering af BIM og IKT kræver strategiske beslutninger i forhold til, hvordan man som virksomhed vil udnytte potentialet i de nye værktøjer. Det kræver en klar definition af, hvad man vil opnå, og hvordan man når dertil.

Dette Nohr-Con kursus giver dig som bygherre og virksomhedsejer en grundlæggende viden i forhold til BIM og IKT, sådan så du kan stille de rigtige krav til rådgiver og træffe de rigtige beslutninger i forhold til byggeproces, drift og vedligehold. Der sættes fokus på at høste de ”lavest hængende frugter” med lavpraktiske løsninger, der hurtigt skaber værdi for virksomheden og medarbejderne.

På kurset får du indsigt i:
- Hvilke minimumskrav man som bygherre bør stille til rådgivere, for at sikre den nødvendige information til udførsel og drift forefindes bedst muligt
- Krav om BIM, IKT, IFC og CCS - og dermed fælles filformater i byggeprocessen
- Hvordan udveksles, kvalitetssikres og fremtidssikres dokumentation bedst?
- BIM-modellen som ”rygrad” gennem hele projektforløbet, inkl. planlægning, prisberegning, logistik og udførsel og samtidig aflevering af relevant data for drift

Program, pris og tilmelding på Nohr-Con’s hjemmeside her

Undervisningsadresse

BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3. sal

DK-2300 København SKontaktinformation
Nohrcon ApS
Finsensvej 78, 3. sal
2000 Frederiksberg
Danmark

Peter Melgaard
Telefon: +45 70201146
Fax: +45 70201156


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.299