Din personlighed – og alle de andres

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)

- Forstå dig selv og dine samarbejdspartnere

- Find dine styrker og ressourcer

- Få et bedre samspil med andre


En af de første ting, som vi lægger mærke til, når vi mødes med mennesker, er deres personlighed og deres holdninger. Det er nemlig personligheden og holdningerne, som gør størst indtryk på os. Nogle mennesker stråler med energi og entusiasme, mens andre kan virke mere tilbageholdende.

Der er ikke noget dårligt ved at være dig selv, så længe at du kender dine stærke sider og ved, hvordan du kan bruge din personlighed på en succesfuld måde. På den anden side har vi ikke fra fødslen af fået alle de egenskaber, som vi har brug for i livet. Nogle egenskaber skal vi selv finde, udvikle og tilføje vores personlighed.

Din personlighed er under konstant forandring og udvikling – en udvikling som du har medindflydelse på. Dette Nohr-Con kursus vil vise dig, hvordan du kan forstå dig selv, forstå hvad dit potentiale er, og hvordan du kan udfolde og udvikle det. Kurset hjælper dig med at finde den retning, du ønsker at bevæge dig i.

Form:
Kurset er baseret på en dynamisk blanding af teoretiske oplæg og din egen personanalyse. Du får på dette kursus tilsendt et link til en personanalyse (JTI) – som du udfylder, inden du møder på kursusdagen. På selve dagen får du sammen med de øvrige på holdet en tilbagemelding og dermed indsigt i egen personlighed.

Det får du ud af kurset:
- En langt større forståelse for andres og din egen adfærd, værdier og kommunikation
- Træning i udvikling af din personlighed
- Redskaber til at opnå et målorienteret, lærende mindset

Hvem bør deltage?
Alle, som vil udfolde deres potentiale, finde deres styrker og ressourcer og få et bedre samspil med andre. Kurset er også egnet til dem, der ønsker at øve deres lederskab og øge deres selvtillid.

Program, pris og tilmelding på Nohr-Con's hjemmeside her

Undervisningsadresse

Funder
Frederiksberg Runddel 3A
2000 Frederiksberg CKontaktinformation
Nohrcon ApS
Finsensvej 78, 3. sal
2000 Frederiksberg
Danmark

Peter Melgaard
Telefon: +45 70201146
Fax: +45 70201156


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.324