Kategorier
Indryk maskine nu!

Jordvarmepumpe fra OK

Sælges
Oprettet
Udløber
9. september 2016
Stand
Ny
En jordvarmepumpe fra OK er en sikker investering for de fleste virksomheder. Tilbagebetalingstiden er hurtigt tjent ind i sparet varme. Typisk i løbet af 2-6 år. Og så får du en langtidsholdbar løsning, som kræver minimal vedligeholdelse og giver billig varme i op til 20 år.

Spar op til 50 %
Der er mange fordele ved en varmepumpe. Du kan typisk reducere din virksomheds opvarmningsudgifter med op til 50 %, uanset om varmepumpen skal fungere som primær varmekilde eller som supplement til f.eks. oliefyr, naturgas eller fjernvarme.

Jordvarme stiller dog krav til størrelsen på din grund. For at kunne installere et jordvarmeanlæg skal der være plads til at grave de mange meter jordslanger ned. Til gengæld er jordvarme mindre temperaturafhængig end andre varmepumper og den mest stabile løsning på markedet. Og så slipper du i øvrigt for synlige installationer på din grund. Og så er det en meget billig driftsløsning.

Nemt og enkelt
Når du investerer i en varmepumpe fra OK, sørger vi for at finde den helt rigtige varmepumpe til netop din virksomheds ejendom og behov – uanset om det gælder en luft-til-vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe.

Hos OK får du en stærk og ansvarlig leverandør, som også er på markedet om mange år – og længe efter garantien er udløbet. Du får desuden én fast kontaktperson, som har det samlede overblik, og vi tager os af alt det praktiske, så du ikke behøver at bekymre dig om noget. Vi indhenter de nødvendige tilladelser og kommunikerer med kommunen om jordvarmepumpen. Vi koordinerer mellem håndværkere og sørger for at sætte f.eks. vvs- og elarbejdet i gang.

Ring og hør mere
Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om jordvarmepumper, så er du altid velkommen til at ringe til OK’s specialist på varmepumper, Lars Mørcke.

Du kan også læse mere om varmepumper herSælger
OK a.m.b.a.
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Danmark

Lars Mørcke
Telefon: +45 40220348
Fax: +45 86116513


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.723