Tang projekt på Endelave vælger SolarVenti - læs hvorfor

Sælges
Oprettet
Udløber
31. december 2016
Stand
Ny
Producent
SolarVenti A/S

Verdens bedste - og i forhold til ydelsen også de billigste - luftsolfangere er udviklet og produceret i Danmark. Økonomien er langt bedre end man er vant til at se for professionelle solvarmeanlæg.

Tilbagebetalingstid kan ofte nå under 5 år - og med det nye tilskud til procesvarme kan tilbagebetaling ske på under 3 år i mange tilfælde. Dette tilskud kunne der ansøges om fra August 2013.

På Endelave står man overfor at etablere et stort projekt med dyrkning af tang, som skal høstes og tørres. Tangen både renser vandet og udgør en formidabel fødevare på een gang.
Sundhedsværdien er indiskutabel - men det koster penge især at tørre tangen helt ned til 10% af den oprindelige vægt efter høst.
Tørreomkostningen er den største omkostning på lige fod med arbejdslønninger, hvis det skulle gøres traditionelt.

Under "Kataloger" her på siden kan man downloade en avisartikel, som forklarer hvorfor SolarVenti er det bedste bud på dette .


Se princippet i den tagplacerede udgave her:

http://www.youtube.com/watch?v=gmSQ8zz-38s fra vor samarbejdspartner i Canada, som benytter vores danske patent i deres opbygning.

Det første anlæg er netop installert på Den jyske Håndværkerskole i Hadsten, hvor det kan ses.


Priser afhænger af systemets konkrete udformning mm. og forventes at ligge på ca. 1900 kr i typiske tilfælde pr. m2 minus evt. tilskud
Normalt kræves ingen vedligeholdelse - heller ikke af filtre, der holder sig selv rene med solenergi.
Anlægstypen er godkendt for tilskud i Tyskland og er testet på Fraunhofer Institut i Freiburg, Tyskland. Har desuden opnået det internationalt anerkendte Solar Keymark certifikat.

Solarventi kan gennemregne forskellige scenarier mht. anlægsydelse og økonomi.

Tilbud kan nu indhentes.

Sælger
SolarVenti A/S
Fabriksvej 8
8881 Thorsø
Danmark

Hans Jørgen Christensen
Telefon: +45 86966700
Fax: +45 86966955


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.26