23948sdkhjf

Skagen-boliger renoveres for 100 millioner

Grenen Boligforening et tæt på at få grønt lys til et større renoveringsprojekt i den såkaldte Trindelvej-bebyggelse.
En ny helhedsplan for renovering og nedrivning af boliger er på vej for et omdiskuteret byggeri ved Trindelvej i Skagen.

Bebyggelsen, der tæller 126 lejligheder, har ifølge Nordjyske Medier en lejeledighed på cirka 20 %, og for at ændre på dette, vil boligforeningen nu gennemføre et omfattende fornyelsesprojekt:

- Vi har lavet en helhedsplan for renovering og nedrivning af nogle af boligerne i Grenen Boligforening ved Trindelvej. Planen er i øjeblikket på vej til Frederikshavn Kommune og til ministeriet, men det hele forudsætter, at beboerne godkender planen, siger bestyrelsesformand Jan Friis.

Helhedsplanen skal finansieres med renoveringsstøtte fra Landsbyggefonden og med fondens særlige huslejestøtte. En del af planen er at ombygge nogle af de eksisterende boliger til store ældre- og handicapvenlige boliger med elevatortilgang.

Ifølge Nordjyske Medier lykkedes det i slutningen af august at forhandle finansiering for omkring 100 mio. kroner på plads med Landsbyggefonden, men Jan Friis satser på, at det kan lykkes at få flere penge til rådighed:

- Vi har en tro og et håb om, at vi får forhandlet beløbet længere op, fordi vi er nødt til at se helhedsplanen som et løft også i forhold til nye kundegrupper. Og vi er nødt til at sikre, at boligløftet også kan give den kvalitet, at vi undgår lejeledigheden i et marked, hvor der forsvinder omkring 200 fastboende fra Skagen hvert år, siger Jan Friis.

Kilde: Nordjyske Medier

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093