23948sdkhjf

Icopal fastslår førerposition på verdensmarkedet

Icopal-koncernen har opkøbt den 350-mand store tyske tagproducent Vedag. Med købet forøger Icopal-koncernen sin årlige omsætning med over kr. 1 mia.
Den over 130 år-gamle tagpapproducent Icopal viser fortsat topform som ledende på verdensmarkedet. Det viser virksomheden ved igen at have foretaget et opkøb. Denne gang blev det den tyske tagproducent Vedag, som blev nyt medlem af Icopal-familien.

Icopal, som blev grundlagt i 1876, er en dansk koncern med en omsætning på over kr. 6,5 milliarder og nu mere end 4.300 medarbejdere. Icopal har 28 produktionssteder og mere end 70 kontorer i Europa, Nordamerika og Asien.

Stærke varemærker med fokus på værdier
Med hovedkontor I Frankfurt, Tyskland, og med produktionsenheder flere steder i Tyskland og i Tjekkiet, beskæftiger Vedag i dag 350 medarbejdere. Foruden tagpap producerer Vedag også fugtspærrer og membraner til bygning af veje.

Både Icopal og Vedag fortsætter efter opkøbet som hidtil med at servicere deres kundegrupper uafhængigt af hinanden. Begge virksomheder fremstår som meget stærke varemærker på hver deres markeder med særligt fokus på pålidelighed, teknisk innovation og service.

Mange nye muligheder
Én af grundene til opkøbet er, at både Icopal og Vedag ser mange fordele og muligheder i at arbejde sammen om en fortsat ekspansion i de hurtigt voksende markeder i henholdsvis Central- og Østeuropa samt Kina. Et endnu vigtigtigere grundlag for opkøbet er at både Icopal og Vedag nu får mulighed for endnu bedre at kunne servicere deres kunder med produkter af allerhøjeste kvalitet, lyder det fra Martin Ellis, koncerndirektør fra Icopal.

Kilde: Icopal - www.icopal.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094