23948sdkhjf

Vilhelm Lauritzen vinder ambassade-byggeri i New Delhi

Udenrigsministeriet har netop udpeget det vindende team i konkurrencen om et nyt kancelli til den danske ambassade i New Delhi.
Sammen med V.V. Architects og EKJ Rådgivende Ingeniører har Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA) netop vundet konkurrencen om et nyt byggeri ved den danske ambassade i New Delhi.

Projektet omfatter et nyt kancelli med visumafdeling, en inkubatorafdeling samt mulighed for at huse et andet lands kancelli.

Derudover indeholder projektet et antal medarbejderboliger, og i alt er der tale om et byggeri på godt 3.500 m² + parkeringskælder og showroom.

Vinderforslaget er et fleksibelt bygningskompleks i et nordisk tidløst design med hovedvægt på to aspekter; sikkerhed og bæredygtighed.

Sikkerhedsmæssigt er bygningen designet ud fra gældende danske og indiske standarder og retningslinjer for både jordskævls- og terrorsikring. I forhold til bæredygtighed er elementer som solceller og automatiserede el-installationer integreret i forslaget.

VLA har tidligere stået bag opførelsen af en fælles dansk, norsk og islandsk ambassade i Maputo, Mozambique. Desuden projekterede arkitekt Vilhelm Lauritzen i 1960 den danske ambassade i Washington DC, USA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142