23948sdkhjf

Nyheder fra Hansgrohe A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

Oplev luksusdesign til badet til 3daysofdesign

8. september 2021

Opdag en række designkollektioner fra Hansgrohes designbrand AXOR til 3daysofdesign den 16.-18. september i København.

DogShower fra hansgrohe: En revolution af hundens bad

16. august 2021

hansgrohe har som den første armatur- og bruserspecialist udviklet en håndbruser særligt til menneskets bedste ven i samarbejde med dyrlæger og -psykologer, hundefrisører og -ejere.

Hansgrohe fejrer 120-årsjubilæum med kampagnen #hansfactor

15. juli 2021

Med kampagnen #hansfactor fejrer Hansgrohe 120-årsjubilæum. #hansfactor beskriver den grønne, innovative og lidenskabelige tankegang for enhver Hansgrohe-medarbejder.

Ny Projekt Manager i Østdanmark

13. juli 2021

Armatur- og brusespecialisten Hansgrohe A/S har pr. 9. august ansat Flemming Sylvest Larsen som Projekt Manager for Østdanmark.

Ny salgskonsulent for Hansgrohe A/S

12. juli 2021

Armatur- og brusespecialisten Hansgrohe A/S har pr. 1. juli ansat Martin Skov Hæstrup som retail salgskonsulent for Østdanmark.

hansgrohe er en pålidelig samarbejdspartner du kan regne med

18. juni 2021

I brandkampagnen #RegnMedhansgrohe fokuserer hansgrohe på vigtigheden af ​​håndværk. Med sympatisk indhold skaber premiummærket en platform, hvor der selv i en coronatid kan kommunikeres med håndværkere og installatører i øjenhøjde.

Hotel Villa Copenhagen har valgt AXOR til badeværelserne

11. juni 2021

AXOR kunne tilbyde specialtilpassede løsninger i form af f.eks. AXOR FinishPlus-specialoverfladerne, der lod hotellet vælge produkter i den ønskede sorte, børstede krom-overflade, der ovenikøbet er PVD-behandlet for særligt høj kvalitet.

Ny Jocolino-børnebruser fra hansgrohe med dyredesign

28. maj 2021

Brusebad uden tårer: med Jocolino-børnebruseren bliver shampoo nemt skyllet ud, så det ikke løber ned i øjnene. Den høje, CE-mærkede kvalitet og den enkle installation gør også bruseren til forældrenes favorit.

AXOR præsenterer tre eksklusive badeværelseskoncepter

20. maj 2021

I samarbejde med den britiske designerduo Barber Osgerby præsenteres tre badeværelseskoncepter, der visualiserer ideen om ’Compact Luxury’ i metropolerne New York, Seoul og København.

Alle bidrag fra Hansgrohe Group modtog en iF AWARD

3. maj 2021

Blandt vinderne til den anerkendte designaward var hansgrohe Pulsify, en ny, moderne brusekollektion med en særlig flad profil samt det nye AXOR One Select-håndvaskarmatur, som blev vundet af AXOR, Hansgrohe Groups designmærke.

AXOR får ny hjemmeside på dansk

26. april 2021

Det bliver nu lettere at finde information om og inspiration fra AXOR. Med den nye danske version bliver det let at finde danske vejledende priser og landetilpasset indhold online.

Et brusebad fra sort til hvidt og fra bronze til guld

22. april 2021

Nu får man endnu flere valgmuligheder, hvis man ønsker at indrette sit badeværelse med brusere og vandhaner i en af hansgrohes fem standard FinishPlus-overflader: mat sort, mat hvid, børstet bronze, poleret guld-optik og børstet sort krom.

Ny tilbehørsserie i seks overflader fra hansgrohe

13. april 2021

Den nye tilbehørsserie AddStoris fra hansgrohe fuldender harmonien på badeværelset med tidløst design og valget mellem seks overfladefarver.

Hansgrohe kåret som den bedste leverandør i Tyskland

29. marts 2021

De tyske VVS-installatører har kåret Hansgrohe som markedets bedste leverandør. Resultaterne også er sigende for Hansgrohes strategi i Danmark, fortæller adm. direktør Thomas Leth.

Meld dig til Hansgrohe Aqua Days og se alle nyhederne

4. marts 2021

Hansgrohe Aqua Days foregår online den 16.-18. marts. Her kan du opleve alle de kommende, inspirerende produktnyheder fra mærkerne hansgrohe og AXOR.

Hansgrohes nye hjemmeside: let at finde information

23. februar 2021

På Hansgrohes nye hjemmeside for fagfolk finder du let og hurtigt produktinformation, tekniske detaljer, reservedele, nyttig viden til projekter og meget andet.

2 ledige barselsvikariater i Hansgrohes marketingafdeling

12. februar 2021

Der er sandt babyboom i marketingafdelingen hos Hansgrohe i Hasselager. Derfor søger virksomheden nu 2 medarbejdere med fokus på hhv. grafisk arbejde og kommunikation/web.

Hansgrohe fejrer 120 år på en helt ny måde

4. februar 2021

CEO Hans Jürgen Kalmbach indleder Hansgrohes jubilæumsår med et tilbageblik og et kig mod fremtiden

Nyt system fra hansgrohe forhindrer vandskader

2. februar 2021

hansgrohe Pontos holder øje med vandforbruget i hjemmet og lukker for vandet, hvis der er tegn på rørbrud eller lækage. På den måde forhindres omfattende og dyre vandskader i hjemmet og sommerhuset.

Aquno Select M81 – wellness for frugt og grønt

18. december 2020

Med det nye køkkenarmatur Aquno Select M81 præsenterer hansgrohe en ny kombination af usædvanligt produktdesign, innovativ stråleteknologi og skræddersyet tilbehør. Den nye SatinFlow-stråle er aldrig set før i noget køkkenarmatur.

Hansgrohe SE overtager aktier i Easy Sanitary Solutions B.V.

9. december 2020

Hansgrohe SE har underskrevet købsaftalen for majoriteten af aktierne i det familieejede Easy Sanitary Solutions (ESS) B.V.

Endnu flere valgmuligheder i forskellige farver

1. december 2020

Med en række nye produkter i fem specialoverflader som matsort og børstet bronze får man endnu flere individualiseringsmuligheder på badeværelset.

The Retreat i Blue Lagoon: AXOR præger badeværelserne

25. september 2020

Fejr vandets helbredende kræfter med AXOR Starck og AXOR Showers. I The Retreat i Blue Lagoon smelter jord, vand og design sammen.

Et hybridrum har taget form med ti unikke badeværelser

18. september 2020

I Nordhavn, Københavns gamle industrihavn, har en nybarok bygning fra først i 1900-tallet fået nyt liv. Den kendes nu under navnet The Audo, AXOR har leveret produkter til bad og køkken.

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om Hansgrohe A/S

Adresse
Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86287400

CVR nummer: DK10440033

P nummer: 1000077584

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Laura Henriksen
Stilling: Nordisk marketingschef
Direkte telefon: +45 22990176

Send til en kollega

0.11