23948sdkhjf

Nyheder fra FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

FN Byen tager sin egen medicin – og sparer 42 % på vandet

8. juli 2019

Blot 5 år efter at FN rykkede ind i den stjerneformede bygning i København, viser et vandspareprojekt potentiale for at reducere forbruget markant. Hele 42% på det samlede vandforbrug kan de intelligente vandhaner spare.

Ny salgs- og projekt- rådgiver for Damixa, Mora og FM Mattsson

14. juni 2019

Hasse Bie Nielsen er netop startet som salgs- og projektrådgiver hos armaturproducenten FM Mattsson Mora Group Danmark, der står bag kendte brands som Damixa, FM Mattsson og Mora Armatur.

Rene fingre under panda-sorte haner

9. april 2019

Nu åbner pandahuset i Københavns ZOO. Men ikke kun dyrearten er noget særligt. Også de nye vandhaner i Pandabyggeriet er specielfremstillet til netop dette sted. Danske Damixa har specialdesignet nye sensor-vandhaner i eksklusiv pandasort.

Damixa inviterer installatører til at blive medudviklere på fremtidens armaturer

28. marts 2019

På VVS19 løfter Damixa sløret for en hidtil lukket verden og inviterer fagbranchen ind i ”innovations-laboratoriet”. Samtidig bugner standen af nyheder – både hvad angår design, indbygning og intelligente armaturer.

Ny salgs- og projekt- rådgiver for Damixa, Mora og FM Mattsson

12. marts 2019

Søren Mejlby Behrens er netop startet som salgs- og projektrådgiver hos armaturproducenten FM Mattsson Mora Group Danmark, der står bag kendte brands som Damixa, FM Mattsson og Mora Armatur.

Sådan forebygger Rigshospitalet Glostrup legionella

18. februar 2019

Flere og flere danskere smittes med legionella. Men smitten kan faktisk forebygges. På Rigshospitalet Glostrup har man testet en løsning, der gennemskyller rør-installationen.

Ny energi- og projektrådgiver fokuserer på vandbesparelser i boligforeninger

4. februar 2019

Henrik Vinther starter i dag som energi- og projektrådgiver hos armaturproducenten FM Mattsson Mora Group Danmark. Henriks fokusområde bliver boligforeninger i Storkøbenhavn og på Sjælland, hvor der er stort potentiale for vand og energibesparelser.

Ny smart app fra Damixa: En hjælpende hånd - lige i lommen

3. december 2018

Damixa Pro gør det nemmere for VVS-installatører at finde de rigtige reservedele til armaturer fra Damixa – inklusiv gamle klassikere fra 60'erne og 70'erne, som VVS'erne stadig jævnligt møder.

Kan en vandhane kommunikere? Ja, nu kan den!

30. oktober 2018

Fremtidens intelligente armaturer præsenteres for første gang i Danmark på Building Green i Forum. FM Mattsson Mora Group introducerer som den første producent af armaturer et nyt, banebrydende koncept: Tronic WMS (Water Management System.)

Dansk designarmatur i nye, flotte farver: Matsort, steel og messing

3. oktober 2018

Den elegante designserie Silhouet by Damixa vokser. Tre flotte overflader giver nye muligheder for at sætte prikken over i'et med danske designarmaturer. Metal-farverne er den unikke PVD-overflader, mens den sorte er en praktisk mat lak.

Dansk designarmatur i nye, flotte farver: Matsort, steel og messing

3. oktober 2018

Den elegante designserie Silhouet by Damixa vokser. Tre flotte overflader giver nye muligheder for at sætte prikken over i'et med danske designarmaturer. Metal-farverne er den unikke PVD-overflader, mens den sorte er en praktisk mat lak.

Silhouet: Slank, skandinavisk og indbydende

10. april 2018

Danske Damixa introducerer Silhouet - en ny, flot serie vandhaner og brusesystemer til det moderne hjem. Serien er tegnet af den danske designduo Halskov & Dalsgaard.

Mød Damixa på Nordbygg i Stockholm

9. april 2018

Fra den 10.-14. april er Damixa klar på en stor stand på Nordbygg-messen i Stockholm. Der er masser af nyheder og spændende aktiviteter at komme efter. Ses vi?

Sæt vand på din energi-dagsorden - tag en snak på Building Green i Århus

9. april 2018

CPH Lufthavn, Herlev Hospital, Københavns Kommune og mange andre har sparet millioner på at sætte ind mod unødigt vandforbrug. Mød vores energiteam, og hør om det potentiale, der er i at kigge på vand som del af energiindsatsen.

Ny udviklingschef til danske Damixa

19. marts 2018

Henrik Egelund er netop startet som R&D Manager for danske Damixa, der har designet vandhaner og termostater siden 1932. Henrik Egelund får det daglige ledelsesansvar for udviklingsafdelingen og træder samtidig ind i den danske ledergruppe.

Nyt Damixa 2018 katalog

8. marts 2018

Til både dem som vil inspirere deres kunder og dem som ønsker det komplette opslagsværk, så er der godt nyt.

​Ny, elegant serie fra Mora: Tidløst design med 90 års historie

30. januar 2018

Svensk topdesigner i samarbejde med Mora Armatur om ny generation af elegante armaturer til skandinaviske hjem. Mora One er produceret i Sverige og har smarte funktioner, som sparer på vand og energi.

​Ny, elegant serie fra Mora: Tidløst design med 90 års historie

29. januar 2018

Svensk topdesigner i samarbejde med Mora Armatur om ny generation af elegante armaturer til skandinaviske hjem. Mora One er produceret i Sverige og har smarte funktioner, som sparer på vand og energi.

Ny fynsk energirådgiver fokuserer på vandbesparelser i byggeriet

8. januar 2018

​Johnny Andersen starter i dag som projekt- og energikonsulent hos FM Mattsson Mora Group Danmark. Ved at fokusere på vand- og energibesparelser skal Johnny udbrede kendskabet til de fordele, der er i at sætte ind overfor stigende vandforbrug.

Svensk undersøgelse bekræfter: Energieffektive vandhaner giver markante besparelser på vandforbruget

20. december 2017

Vandbesparende vandhaner fra FM Mattsson hjalp svensk boligselskab med at sænke forbruget af varmt vand med hele 28 procent.

Torben Ruth fejrer 25 års jubilæum hos Damixa

4. december 2017

Fredag den 8. december 2017 kan maskinarbejder Torben Ruth fejre 25 års jubilæum i Damixa, der siden 1932 har produceret og udviklet dansk designede vandhaner og armaturer på fabrikken i Seden nordøst for Odense.

Tænk vand, når du tænker energioptimering

26. oktober 2017

Tænker du vandforbrug, når du tænker energioptimering? Hvis ikke går du glip af et meget stort potentiale. læg vejen forbi FM Mattsson Mora Groups stand på Building Green og hør mere.

​Damixa opgraderer det prisvindende A-Pex brusesystem

13. oktober 2017

En ny holder til håndbruseren, en såkaldt glider med Easy Lock, gør det nemt at placere håndbruseren på stangen i den ønskede højde - med én hånd. Ny video går tæt på det prisvindende brusesystem: Se her.

Simon K. Mehlsen ny eksportchef for Damixa

5. oktober 2017

Simon Klitvang Mehlsen er netop startet som eksportchef for det danske armatur-brand Damixa, der er en del af den internationale FM Mattsson Mora Group.

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Adresse
FM Mattsson Mora Group Danmark ApS
Østbirkvej 2,
5240 Odense NØ
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 88330034

CVR nummer: DK56416218

P nummer: 1000440676

Ansatte: 120

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lars Bang Pedersen
Stilling: Salgschef
Direkte telefon: +45 41309349

Liza Andersen
Stilling: Kommunikations- & marketingchef
Direkte telefon: +45 31587888

Morten Jakobsen
Afdeling: Marketing
Stilling: Digital Manager
Direkte telefon: +45 41309237

Send til en kollega

0.147