23948sdkhjf

Nyheder fra Dansk Standard

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 8

Nye krav til beton – det bliver nemmere at bygge bæredygtigt

23. september 2020

Nye regler gør det fra 1. januar muligt at bruge grøn cement og op til 100 pct. genanvendt beton.

Har du styr på standarderne i BR18?

22. september 2020

Standarder spiller en væsentlig rolle, når man som rådgiver eller udførende skal efterleve kravene i bygningsreglementet. Det er derfor en god ide at have styr på standarderne.

Nye krav til afløb - DS 432 i ny version

17. september 2020

En række ændringer på afløbsområdet får betydning for entreprenører og rådgivere. Særligt er der fokus på ændring af dimensionering som følge af større regnintensitet. Hør mere på Dansk Standards webinar 7. oktober om ændringerne i DS 432.

Trinvis energiledelse for SMV’er

17. september 2020

Energiledelse er et oplagt redskab til at nå i mål med FN’s verdensmål nummer 7 om bæredygtig energi. Men hvordan griber man arbejdet an som mindre virksomhed, der måske ikke er vant til at arbejde med standarder?

Hvordan opnår din organisation medarbejdernes engagement?

16. september 2020

Standarden inden for kvalitetsledelse, DS/ISO 10018, vejleder i, hvordan en organisation opnår medarbejderengagement. Vejledningen udkom første gang i 2012 og er kommet i en ny udgave i år.

Vejledning i asset management fås nu på dansk, DS/ISO 55002

15. september 2020

Flere danske virksomheder har i de senere år fået interessere for asset management, idet de ser store fordele ved at indføre et system til styring af deres aktiver. Det har også betydet efterspørgsel på en dansk udgave af vejledningen, ISO 55002.

Vær med til at sætte fremtidens standarder for ligestilling

10. september 2020

Ligestilling, inklusion og mangfoldighed bliver fortsat vigtigere for danske virksomheder, men det kan være komplekst at arbejde med og dokumentere i praksis. Derfor skal der nu udvikles en ledelsesstandard på området.

Vindenergi kan blive afgørende for at opnå FN’s 7. mål

10. september 2020

FN’s 17 verdensmål blev vedtaget for at opnå en global bæredygtig udvikling. Et af målene, nummer syv, er, at alle skal have adgang til pålidelig, bæredygtig og moderne energi til en overkommelig pris.

Fremtidens elektrotekniske standardiseringsemner og SDG’erne

3. september 2020

Der er standarder på vej indenfor en række nye potentielle teknologier og trends – samt til understøttelse af FN’s verdensmål om bæredygtig energi.

Standarder i grønne indkøb bidrager til en bæredygtig verden

3. september 2020

Bæredygtig udvikling kan fremmes gennem en ansvarlig indkøbspolitik – og her kan standarder være en hjælp. Særligt i forbindelse med FN’s verdensmål kan standarder bruges til at sikre, at det man indkøber er mere bæredygtigt.

Cirkulær økonomi er en nøglerolle i fremtidens byggebranche

3. september 2020

Byggeriet spiller en central rolle, når det kommer til indfrielsen af FN’s verdensmål om at skabe en mere bæredygtig verden – ikke mindst i forhold til at sikre cirkulær økonomi og ansvarlig produktion.

Optimer energiforbruget med energiledelse

3. september 2020

Fossile brændstoffer og udledning af drivhusgasser har en stor negativ effekt på klimaet. Derfor er bæredygtig energi et væsentligt mål blandt FN’s 17 verdensmål. Energiledelse er et værktøj, der kan bidrage til at forbedre energieffektiviteten.

Bæredygtige samfund er forberedte på det uventede

3. september 2020

Virksomheder, organisationer og samfund er indbyrdes afhængige af hinanden. For at få et bæredygtigt samfund er det vigtigt med robuste organisationer, som kan bidrage og bestå i både gode tider og under kriser

Bæredygtighed i et miljøperspektiv

3. september 2020

At passe på miljø og klima er en vigtig del af FN’s verdensmål og her spiller særligt standarden for miljøledelse en væsentlig rolle. Ny undersøgelse viser, at ISO 14001 reducerer danske virksomheders miljøbelastning betragteligt.

Der er hjælp at hente for producenter af stofmundbind

24. august 2020

Et mundbind er ikke bare et mundbind – kvalitet og sikkerhed skal være i orden. En ny fælles europæisk vejledning kan hjælpe producenter af stofmundbind med at sikre dette. Vejledningen kan hentes gratis på Dansk Standards hjemmeside.

Få online adgang til grundlæggende maskinsikkerhedsstandarde

21. august 2020

Det kan være en uoverskuelig proces at leve op til reglerne for maskinsikkerhed, dvs. maskindirektivet.

Nu skal der sættes standarder for hyperloop

23. juli 2020

Fremtidens standarder for hyperloop bliver sat nu og danske interessenter har mulighed for at deltage i arbejdet og dermed få indflydelse på de kommende fælles europæiske rammer for teknologien.

Ny analyse: Standarder letter grøn omstilling i byggeriet

22. juni 2020

Bygge- og anlægsbranchen står overfor for store forandringer, når branchen skal omstilles til cirkulær økonomi og en kraftig reduceret miljøbelastning. Store dele af branchen peger på, at der er brug for standarder. Det viser en ny analyse.

Hvor hårdt må en maskine slå til et menneske?

19. juni 2020

Når kollaborative robotter skal arbejde side om side med mennesker uden et sikkerhedshegn til at adskille menneske og robot, er menneskets sikkerhed det vigtigste fokusområde.

Dansk Smart Cities guide skal sikre et bæredygtigt samfund

15. juni 2020

Smart Cities handler ikke kun om bedre udnyttelse af data, men i højere grad om at udvikle samfund, hvor de digitale løsninger understøtter den bæredygtige udvikling. En dansk guide skal vejlede i, hvordan løsningerne skal håndteres i praksis.

Der skal ikke kun være rent om mandagen

15. juni 2020

Professionel rengøring er ikke noget, man bare gør. Det er et håndværk, der ud fra faglig ekspertise kan sættes rammer for og stilles krav til i standarder.

Hvor hårdt må en maskine slå til et menneske?

15. juni 2020

Når kollaborative robotter skal arbejde side om side med mennesker uden et sikkerhedshegn til at adskille menneske og robot, er menneskets sikkerhed det vigtigste fokusområde. Hvornår maskinens kraft er farlig og ufarlig afhænger af mange ting.

Kom godt i gang med kunstig intelligens

13. maj 2020

Dansk Standard har netop udgivet to danske specifikationer om kunstig intelligens. Målet er at gøre det lettere for virksomheder og myndigheder at arbejde med kunstig intelligens og samtidig hjælpe med at gøre teknologien tryg og sikker at anvende.

Standarder har stor betydning for den grønne omstilling

7. maj 2020

Reduceret miljøbelastning, øget brug af klimavenlige materialer og større udbredelse af grønne løsninger. Det er blot få af gevinsterne for den grønne omstilling ved anvendelsen af standarder, viser en ny analyse blandt knap 600 danske virksomheder.

Resultater per side:12244896
Side af 8

Fakta om Dansk Standard

Adresse
Dansk Standard
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 39966101

Fax: +45 39966102

CVR nummer: DK11733212

P nummer: 1002911209

Ansatte: 150

Kontaktpersoner

Katrine Ringsing

Lisa Klæsøe

Mette Eskesen
Stilling: Marketing- og kommunikationschef
Direkte telefon: +45 53809009

Peter Leidersdorff

Terese Maria Lauritzen

Send til en kollega

0.266