23948sdkhjf

Nyheder fra Belimo A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 4

Spar tid på montering og idriftsættelse

15. juni 2020

Belimo lægger vægt på, at ventiler, sensorer og aktatorer er nemme at montere og sætte i drift. Fordi det sparer dyr montørtid, og dermed gør det muligt at investere i kvalitetskomponenter....

Schweizisk ingeniørkunst giver præcision i dansk HVAC

11. maj 2020

Belimo leverer høj kvalitet i ventiler, aktuatorer, spjældmotorer, sensorer m.m. til styring af vand og luft i HVAC-anlæg. Alle Belimos produkter produceres af Belimo AG i Schweiz – et land der også…

Du kan få Thermokons pålidelige sensorer hos Belimo

15. april 2020

Måske ved du allerede, at Belimo råder over markedets bredeste sortiment af komponenter til bygningers HVAC-anlæg – med mulighed for at overvåge driften via cloud- eller BUS-kommunikation. Men ved du også...

Spjældmotorer, ventiler og ventilmotorer leveret dag til dag

25. marts 2020

Det er altid kritisk, når en ventil eller dens motor skal udskiftes. Den sidder jo f.eks. som en del af et større HVAC-anlæg.

100 millioner aktuatorer leveret af Belimo

18. marts 2020

I januar 2020 har Belimo leveret sin aktuator nummer 100.000.000. Belimos aktuatorer er leveret over hele verden og en god del af dem her i Danmark gennem Belimo Danmark i Skanderborg.

Den fleksible Retrofit løsning passer de fleste ventiler

5. november 2019

Det sværeste ved at servicere et HVAC-anlæg er næsten at finde den aktuator, der passer på ventilen. Hvis anlægget har nogle år på bagen, bliver den aktuelle aktuator måske ikke produceret længere – eller producenten findes ikke mere.

Stort udvalg i kugle- og sædeventiler

1. oktober 2019

Kugleventiler har den store fordel, at de lukker med mindre modstand end en sædeventil af samme størrelse. Derfor kræver en kugleventil ikke så stor en motorkraft som en sædeventil, og det betyder store energibesparelser for et HVAC-anlæg.

Ventilløsninger med omfattende support og nem vedligeholdelse

3. september 2019

Det skal være nemt at vedligeholde et HVAC-anlæg. Ellers bliver det for meget besvær – og for dyrt – og frem for alt skal anlægget jo bare køre upåklageligt, så dem, der er i bygningen, får fuld komfort af luft og temperatur.

Nemt at få pålidelige HVAC-sensorer

14. august 2019

Sensorer, motorer og ventiler – få det hele fra én leverandør: Belimo

Nem installation og indregulering sparer mange penge

6. august 2019

Når du står med en ventil, aktuator eller sensor fra Belimo, kan du forvente at den er udviklet, så den er nem at installere. Installationen er nemlig én af de parametre,

Du vælger stor sikkerhed når du vælger en Belimo-løsning

2. juli 2019

Det er altid afgørende, at det produkt, du får leveret, virker. Og det er næsten lige så vigtigt at du kan være sikker på at du får produktet leveret til tiden, så det er klar, når det skal monteres og processen kan køre videre.

Spar på energiforbruget med de rigtige ventiler og aktuatorer

4. juni 2019

Det kan være svært at vurdere, om energiforbruget i et HVAC-anlæg er rimeligt. For selvfølgelig skal anlægget bruge energi, men spørgsmålet er, hvornår energiforbruget er for meget, og hvordan det kan reduceres?

Tak for den store interesse på VVS'19

20. maj 2019

Vi takker for den store interesse på messen VVS'19 og ser frem til 2020.

Skab komfort i alle rum med Belimo

7. maj 2019

Komfort er kernen i al HVAC. Hvis ikke et HVAC-anlæg giver den rette komfort i alle rum, er det i princippet spild af plads.

Få hjælp til at vælge den rigtige ventilløsning

8. marts 2019

Belimo gør det nemt at vælge den ventilløsning, der giver optimalt udbytte for det anlæg, du arbejder med, og samtidig en løsning, der passer til den måde, du helst vil sætte anlægget op og optimere det.

Kunderne fremhæver Belimos driftssikkerhed og gode kundeservice

15. november 2018

”Som automatikfirma lægger vi stor vægt på, at driftssikkerheden er høj, og produktudvalget er stort”, forklarer Dominus’ Regionschef Aarhus, Jacob Haulrich og tilføjer: ”og det finder vi ved Belimo”.

Nyt: Ultralydsmåling i energiventiler op til DN150

6. november 2018

Nu kan du også få præcist ultralydsmåling af flowet i store energiventiler. Belimos energiventiler med DN65, DN80, DN100, DN125 og DN150 leveres nu også med ultralyds-flowsensor.

Spjældmotorer med mere end 40 års udvikling

1. november 2018

Belimo opfandt spjældmotoren og har udviklet den i over 40 år

Nyhed: Energiventil der også måler glykolindhold

23. oktober 2018

Bellimos nye serie energiventiler kan også måle glykol-indholdet i køleanlægget, så du ved, om det holder sig på den værdi, du ønsker. Det er energiventilens præcise ultralydsmåler, der er udvidet til også at angive glykolindholdet.

Belimos energiventiler vinder flere priser

16. oktober 2018

De nye energiventiler fra Belimo udmærker sig blandt andet ved at være meget energieffektive, ressourcebesparende og deres evne til at optimere et HVAC-anlæg.

Trykuafhængig køling i zonerne; tætlukkende og pålideligt.

11. oktober 2018

Nogle gange har du blot brug for en trykuafhængig on/off ventil til køling i zonerne. Her giver Belimo dig nu en enkel og pålidelig mulighed: Belimo PIFLV, Pressure Independent Flow Limiter Valve.

2- og 3-vejs ventiler med mindre moment

9. oktober 2018

Belimos butterflyventiler udmærker sig ved at kræve mindre moment. Det giver energibesparelser i forhold til tilsvarende sædeventiler e.lign. Du kan få Belimos butterflyventiler til både indspænding og lug-type, og i størrelser fra DN25 til DN700.

Pålidelig, tætlukkende zoneventil – med sikkerhedsfunktion

11. september 2018

Måske kender du allerede Belimos kompakte QCV-zoneventiler? Så kender du dem som pålidelige, tætlukkende og smudsresistente kugleventiler, som bliver ved med at lukke tæt i årevis.

Høj driftssikkerhed og lavt energiforbrug

28. august 2018

De pålidelige og stabile LM 5 Nm spjældmotorer fra Belimo er en meget populær serie. Forståeligt nok, da de ikke blot er driftssikre, men har også et meget lavt effektforbrug.

Resultater per side:12244896
Side af 4

Fakta om Belimo A/S

Adresse
Belimo A/S
Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Skanderborg Kommune

Telefon: +45 86524400

Fax: +45 86524488

CVR nummer: DK16509507

P nummer: 1001111141

Ansatte: 10

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Dennis Houmann Pedersen

Ole Fornill
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.141