23948sdkhjf

Nyheder fra Geberit A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

Kompleks opgave med tagafvanding på nyt Ferringsdomicil

23. september 2020

Det enorme glaskuppeltag på medicinalvirksomheden Ferrings nye domicil kræver beregninger, planlægning og monteringsløsninger, som langt fra ligner dem, der er tilknyttet et standardbyggeri.

Diskrete installationer sikrer ro og ekstra plads i Parkbyen

10. august 2020

Selv for et hold erfarne VVS’ere er opgaven med installationer i Aalborgs nye boligområde Parkbyen kompleks. Installationerne skal nemlig både sikre minimal støj samtidig med, at de skal optage minimal plads i byggeriet.

Danske hoteller opdrager på vores toiletvaner

3. august 2020

Flere danske hoteller er hoppet med på vognen, hvor de vælger at imødekomme udenlandske gæsters toiletvaner ved at skifte de velkendte toiletter ud med douchetoiletter, der giver gæsterne mulighed for at blive nænsomt skyllet med en blid vandstråle.

Ifö lancerer Augmented Reality til badeværelset

3. juli 2020

Som de første i sanitetsindustrien er Ifö klar med Augmented Reality til badeværelset. Blot ved brug af kameraet på din smartphone kan du opleve, hvordan et nyt toilet eller møbel kan gøre underværker på badeværelset.

Nyt gulvafløb gør fliselægningen nemmere

22. april 2020

VVS-branchen kan se frem til en række nye produkter i topklasse. I løbet af 2020 lancerer Geberit nemlig en række løsninger, der matcher danskernes høje krav til funktion og æstetik.

Geberit lancerer justérbart toilet

8. april 2020

Geberit One er en minimalistisk revolution, med blandt andet en banebrydende monteringsløsning, der gør toilettet justérbart i højden. I det hele taget er hver lille detalje er optimeret på det nye toilet – fra design til installation.

Dansk premiere: Geberit lancerer fem badeværelsesserier

3. april 2020

Nu lancerer Geberit fem komplette serier med toiletter, bidet’er og håndvaske med matchende møbler i Danmark – og giver dermed professionelle ét pålideligt mærke til løsninger både foran- og bag væggen.

Nyhed: Populære betjeningsplader kan nu personliggøres

1. april 2020

Den personlige løsning har aldrig været vigtigere end nu – også på badeværelset. Derfor lancerer Geberit muligheden for at personliggøre fire af de mest populære betjeningsplader på markedet.

Ifö trækker i nye klæder: Fra toilet- til badeværelsesbrand

31. marts 2020

Ifö, vil have kundernes øjne op for, at brandet har produkter til hele badeværelset. ’Inspireret af naturen’ er navnet på det nye univers, der skal sætte fokus på Ifös brede produktsortiment inspireret af nordisk design og natur.

Nyt BIM-Katalog-plugin løser 3 af de største udfordringer

26. marts 2020

Geberits nye BIM-plugin til softwareprogrammet Autodesk Revit løser 3 af de største problemer, som byggebranchen står overfor, når det kommer til planlægningen af et projekts sanitære løsninger:

Douchetoiletter på nybagte Michelin restauranter

20. februar 2020

De to nye Michelinstjerne-modtagere restaurant Alchemist i København og Omakase By Vladimir Pak i Oslo har mere til fælles end stjernespækket mad i absolut topklasse. Restauranternes toiletter kan nemlig give gæster en helt særlig oplevelse.

Fremtidens hjem har toiletter fra Geberit

10. oktober 2019

I dag åbner Fremtidens Hjem, hvor fagprofessionelle og bygge- og indretningsinteresserede danskere og kan opleve de mange elektroniske muligheder, der er på vej ind i vores hjem.

Udfordrende opgave til Geberit på Nordens største hotel

28. august 2019

Over 3500 meter forsyningsrør fordelt på ni etager i to tårne skal forbindes i et samlingspunkt på Nordens største hotel, CABINN Copenhagen. En opgave, der krævede tæt samarbejde mellem bygherre, installatør og leverandør.

Danske hoteller imødekommer udenlandske gæsters toiletbehov

31. juli 2019

Flere danske hoteller vælger nu at imødekomme udenlandske gæsters toiletvaner ved at skifte de velkendte, klassiske toiletter ud med douchetoiletter med lugtudsugning og mulighed for at blive vasket efter toiletbesøg med en blid vandstråle.

Populær installatør-app spækket med nye funktioner

27. juni 2019

Hvilken indbygningscisterne gemmer sig bag væggen? Geberits app til VVS-installatører er på kort tid blevet populær blandt fagfolk. Nu er app’en blevet opdateret med endnu flere funktioner, der skal lette hverdagen for VVS-installatører i Danmark.

Spændende år med mange nyheder på Geberits stand til VVS '19

7. maj 2019

Både produktnyheder, konkurrencer og et seminar er blandt oplevelserne på Geberits messestand til VVS '19, hvor der alle dage vil være mulighed for at møde konsulenter fra hele landet.

Ifö klar med komplet standardsortiment uden skyllekant

29. april 2019

Toiletter uden skyllekant stormer frem. Når der i dag bliver installeret nye toiletter, er langt størstedelen uden skyllekant. Det har man nu taget konsekvensen af hos Ifö, som har valgt at gøre hele sin standardserie af toiletter Rimfree®.

Nyt design, enkel installation og flere funktioner: Geberit klar med nyt, forbedret douchetoilet

8. april 2019

Efterspørgslen på douchetoiletter er for alvor begyndt tage fart i Danmark. Geberits douchetoilet AquaClean Sela har været en særdeles populær model blandt professionelle og private. Ny og optimeret model er netop kommet ud til forhandlere.

Træning ruster installatører til salg af douchetoiletter

26. september 2018

Douchetoiletter er populære som aldrig før. Derfor afholder Geberit AquaClean-installatørtræning som skal sikre, at installatørerne har viden og erfaring med montering af douchetoiletter, så de kan imødekomme efterspørgslen.

Ifö lancerer BIM data for badeværelsesprodukter

18. september 2018

For at simplificere planlægningsprocessen for bygherrer, arkitekter og ingeniører tilbyder Ifö nu BIM data for alle relevante produkter inden for keramik, møbler og bad.

Let installation, når pladsen er trang

16. august 2018

Boligselskabet Fruehøjgaard har valgt Geberits løsning med lyddæmpende afløbsrør til 350 boliger i Herning. Valget er både til glæde for beboerne og for installatøren.

Få anderledes oplevelser med vand under VM i sejlsport

24. juli 2018

Vand er nøgleordet for VM i sejlsport – også på land. På havnen står Geberit klar med en stor lastbil, hvor publikum kan få ny viden om sunde wc-vaner og opleve de nyeste luksustoiletter, der sørger for mere renhed og bedre hygiejne.

Nye ansættelser hos Geberit

21. juni 2018

Geberit har ansat fire personer, der på hver deres område skal være med til at styrke organisationen, som er vokset de sidste par år siden overtagelsen af salget i Ifö produkter i 2016.

Geberit lancerer betjeningsplade i skifer eller eget design

17. maj 2018

Den nye betjeningsplade Sigma21 fra Geberit fås i naturmaterialet skifer. Det er endda også muligt at sætte sit personlige præg på pladen ved selv at designe fronten.

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om Geberit A/S

Adresse
Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86741086

Fax: +45 86741098

CVR nummer: DK75149115

P nummer: 1002451224

Ansatte: 35

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Karin Busk Thygesen
Stilling: Marketingskoordinator

Nina Slothuus
Afdeling: Marketing
Direkte telefon: +45 24443493

Send til en kollega

0.172