23948sdkhjf

Nyheder fra InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 7

Hvem skal vinde Det Bæredygtige Element 2019?

4. september 2019

Det er nu du skal indstille din grønne favorit til prisen Det Bæredygtige Element, som overrækkes på Building Green i Forum. Indstil din kandidat til Personprisen og/eller Produktprisen 2019.

Hvem er din bæredygtige favorit?

12. august 2019

Giv den person eller det produkt du synes fortjener fokus og opmærksomhed, muligheden for at blive nomineret til Det Bæredygtige Element 2019!

Hvordan kommer det til at påvirke din virksomhed, at der er forhandlet nye Almindelige Betingelser?

6. december 2018

Den 12. december kan du komme med til gå hjem-møde, hvor vi gennemgår den overordnede struktur i de nye Almindelige Betingelser og holder dem - i oversigtsform - op i mod AB92, ABR 89 og ABT 93.

Kom med til fremtidens byggebranche

26. november 2018

I uge 48 viser InnoBYG og en række samarbejdspartnere vejen til fremtidens byggebranchen, når FutureWeek Denmark 2018 afholdes. Events om 3D betonprint, droner, VR, IoT og meget mere!

Kom med til FutureWeek 2018

19. november 2018

Uge 48 byder på masser af events for bygge- og anlægsbranchen, når FutureWeek afholdes! 3D betonprint, CØ, Build 4.0., studietur med fokus på droner og digitalisering og meget mere! Se alle events til branchen her!

Internationale eksperter i 3D-betonprint kommer til Danmark

15. november 2018

Den 29. november drysser der internationalt stjernebetonstøv over Danmark, når en række internationale eksperter i 3D-betonprint deler ud af deres erfaringer på stor konference på Teknologisk Institut.

Sidste chance for at indstille til Det Bæredygtige Element 2018

3. oktober 2018

Fredag den 5. oktober kl. 12 er der deadline for at indstille din kandidat til årets bæredygtige Oscar! Herfter udvælger fagjuryen 5 nominerede i hver kategori. Vinderne afsløres på Building Green 2018, Mainstage, den 31. oktober kl. 14.15

Opråb til byggebranchen i Region Midtjylland

2. oktober 2018

Den 11. oktober kan du bl.a. møde Arkitema, Best Green, Bygkontrol, COWI, EasyInspect, Epiito, MT Højgaard, Optimise, Prodrone, Region Midtjylland, Robot at Work, UCN, WallMo A/S, når vi præsenterer ny teknologi til bygge- og anlægsbranchen!

Kom TÆT PÅ ny teknologi i bygge- og anlægsbranchen

14. september 2018

I efteråret sætter vi fokus på ny teknologi i alle 5 regioner. Den 11. oktober går det løs i Aarhus - hør oplæg fra bl.a. Arkitema, Region Midtjylland og Epiito og mød en række spændende udstillere! Det er gratis at deltage.

Hvad kan droner bruges til i byggebranchen - giv os dit bud!

13. september 2018

Brugen af droner i byggeriet, begrænser sig i dag i høj grad til dokumentation og registrering af forhold og processer. Men hvad kan de ellers bruges til? 

Hvordan kan ny teknologi understøtte byggebranchens udvikling?

10. september 2018

Kom TÆT PÅ ny teknologi med Dansk Byggeri, TEKNIQ, BAT-Kartellet, Arkitektskolen Aarhus, BASIT og InnoBYG! Fem gratis events - et i hver region, hvor vi bringer teknologien i byggeriet TÆT PÅ din hverdag!

Byggebranchens digitale revolution hedder Build 4.0       

22. maj 2018

Byggebranchen står overfor en revolution i form af nye teknologier – bedre kendt under begrebet Build 4.0. Kom med til stor konference om emnet den 31. maj, det er gratis at deltage.

Invitation til konference om cirkulær økonomi i byggebranchen

5. april 2018

I den cirkulære verden er mulighederne mange. Alligevel bliver ikke alle gode ideer til markedsnære løsninger. Men hvordan griber vi de mange muligheder og realiserer dem, uden at gå på kompromis med sundhed, sikkerhed og bygbarhed?

Bygherrernes behov til fremtidens store bygge- og anlægsprojekter

19. marts 2018

Det er sidste udkald, hvis du vil med til gratis konference på onsdag, hvor du kan møde en række af de store bygherrer og dykke ned i de emner de udpeger som områder, der er vigtige for udvikling af branchen.

Digitalisering skaber værdi på tværs af værdikæden i byggeprojekter - oplev hvordan den 21. marts!

13. marts 2018

IT og digitalisering, Build 4.0, Cirkulær økonomi og nye samarbejdsformer som driver for innovation. Den 21. marts sætter vi fokus på disse emner, som en række store bygherrer har udpeget som nogle af omdrejningspunkterne for fremtidens byggeri!

Sidste chance for tilmelding til konference om bygherrernes krav til branchen

12. marts 2018

Hvilke krav stiller bygherrerne til fremtidens store bygge- og anlægsprojekter? Mød en række store bygherrer til gratis konference om emner fra Build 4.0 til CØ, IT og nye samarbejdsformer.

Bygherrernes krav til fremtidens byggeri

6. marts 2018

Hvilke områder peger bygherrerne på som omdrejningspunkt for fremtidens bygge- og anlægsbranche? Få svaret på konference den 21. marts, hvor du også kan møde en række af bygherrerne, som har arbejdet med emnet i workshopforløb i 2017/2018.

Gratis konference med fokus på store byggeprojekter og anlægsbyggeri

5. marts 2018

Den 21. marts kan du møde en række store bygherrer til konference med fokus på bygherrernes ønsker til bygge- og anlægsbranchen. Bygherrerne har bl.a. udpeget en række emner, herunder IT, CØ og Build 4.0

Fra bygherrebehov til realistiske løsninger

26. februar 2018

Den 21. marts 2018 kan du komme med til konference om fremtidens innovative bygge- og anlægsbranche. Mød bl.a. Region Sjælland, Femern A/S, Bygningsstyrelsen, Mammoet, Carl Ras og Teknologisk Institut.

Fremtidens innovative bygge- og anlægskonference - kom med til gratis konference

21. februar 2018

Danmark vil være kendt for innovative, værdiskabende og konkurrencedygtige bygge– og anlægsprojekter! Hvilke barrierer er der, hvilke behov har bygherrerne og hvordan udfolder vi potentialet i den danske bygge– og anlægsbranche helt konkret?

Gratis konference om fremtidens innovative bygge- og anlægsbranche

5. februar 2018

Den 21. marts går vi tæt på bygherrernes ønsker og behov og på forretningsudvikling og behovsforståelse hos leverandørerne og ser på, hvordan vi udfolder det store potentiale i den danske bygge– og anlægsbranche

Fremtidens levebrød – i byggeriet og på tværs af brancher

27. november 2017

Uge 48 er dedikeret til fremtiden. En række af Danmarks mest ambitiøse klynger og netværk inviterer inden for til en spændende række af events, med fokus på emner som fx den digitale byggeplads.

Gå ikke glip af vores CØ konference den 13. november

8. november 2017

Vi stiller skarpt på kvalitetssikring af cirkulære byggematerialer! Deltag bl.a. i fagligt spor om dokumentation, sporbarhed og kvalitet, faciliteret af InnoBYGs netværksleder Grith Bech-Nielsen og Maria Skotte fra Inno-MT!

Den gordiske indeklimaknude skal løses

17. oktober 2017

Indeklimaet skal på den politiske dagsorden, der skal stilles krav til byggebranchen og de rigtige værktøjer skal være tilgængelige, så vi kan sikre et sundt indeklima i vores bygninger. Gratis konference om indeklima!

Resultater per side:12244896
Side af 7

Fakta om InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Adresse
InnoBYG v/ Teknologisk Institut
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 72202989

CVR nummer: DK56976116

P nummer: 1003119709

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Christine Larsen
Afdeling: Byggeri og anlæg
Stilling: Sekretariatsleder

Send til en kollega

0.328