23948sdkhjf

Nyheder fra SICK A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 12

LBR radarsensor til niveaumåling i siloer op til 120 meter

14. juli 2021

LBR radarsensor til niveaumåling i siloer op til 120 meter. Radarsensorer med høj frekvens og dynamik gør overvågningen af niveauer i bulkmateriale mere pålidelig også i støvfyldte siloer.

Ruler3000 – Lynhurtigt 3D kamera

7. juli 2021

SICK lancerer 3D streaming-kameraet Ruler3000 med markedets hurtigste CCD chip, baseret på SICKs prisvindende ROCC 3D-teknologi. Det leveres indbygget i en komplet løsning med den lynhurtige chip, og linje laser i ét hus.

Prisbillige HF RFID læse/skrive til korte afstande

30. juni 2021

Den nye serie RFH5xx er en serie af prisbillige HF RFID læse/skrive enheder til læsning af objekter på korte læseafstande (<10 cm). Denne scanner er oplagt til identifikation af emneholdere i forbindelse med til håndtering og samlebånd.

SICK gentænker sikkerhed til autonome mobile robotter

23. juni 2021

SICK gentænker sikkerhed til autonome mobile robotter med ny solid-state-løsning. ScanGrid2 giver produktiviteten et boost for små autonome guidede vogne og mobile robotter med spritny solid-state LiDAR-teknologi.

Konference: Nye digitale muligheder og højere produktivitet

4. juni 2021

Den 9. juni afholder SICK en stor international online konference, der handler om, hvordan virksomheder kan udnytte nye digitale muligheder til at skabe bedre overblik og højere produktivitet.

Gratis Webinar: Sikkerhed ved robotter i produktion

17. maj 2021

SICKs robot-webinar giver dig muligheden for at få inspiration og viden om den nyeste sensorudvikling til robotindustrien. I webinaret gennemgås sikkerhed ved robotapplikationer.

Gratis Webinar: Visionløsninger til robotter

10. maj 2021

SICKs robot-webinar giver dig muligheden for at få inspiration og viden om den nyeste sensorudvikling til robotter i forhold til positionering, inspektion og måling med visionsensorer

Gratis Webinar: Sensorteknologi til robotter

5. maj 2021

SICKs robot-webinar giver dig muligheden for at få inspiration og viden om den nyeste sensorudvikling til robotter.

Robust gaffelsensor: En fremragende allrounder

4. maj 2021

Nu lancerer SICK en ny robust gaffelsensor, som både er let at montere og hurtig at idriftsætte. WFE anvendes til at detektere etiketter og til at positionere etiketdispensere bedst muligt.

Effektiv maskindrift med SICKs nye sikkerhedsPLC

27. april 2021

Flexi Compact er den nyeste sikkerhedsPLC fra SICK. Med Flexi Compact får du fordel af nem konfiguration og idriftsættelse, effektiv maskindrift, med hurtig vedligeholdelse og diagnostik

Højtydende og smart fotocelle

20. april 2021

Premiere på næste generation af små optiske sensorer til de mest krævende opgaver

LIDAR-sensor tager laserbaseret skanning til nye højder

13. april 2021

SICK udvider programmet af 2D LiDAR-sensorer til lokalisering og antikollisionsapplikationer med den kompakte TiM2xx-produktfamilie. Produktet kommer som et svar på markedskrav om funktionalitet, størrelse og pris.

Sikker trafik

7. april 2021

Gør veje og tunneler sikrere. I dette webinar får du et overblik over, hvordan SICK sensorsystemer kan hjælpe med at udføre denne opgave. 

PeopleCounter & DistanceGuard: persontælling og afstandsmål

6. april 2021

Med udviklingen af de to sensorapps PeopleCounter og DistanceGuard sørger SICK for at gøre det nemt at lave præcis persontælling, og sikre at mindsteafstande kan overholdes, hvor dette måtte være påkrævet.

Smart trafikmonitorering i vejtunneler

23. marts 2021

I dette webinar kan du se hvordan man med SICK’s monitoreringsboks skaber mere effektiv vedligehold, overblik og mulighed for Predictive Maintenance i vejtunneler

Connectivity er det første og vigtigste trin i industri 4.0

19. oktober 2020

Bliv inspireret til, hvordan I kan opnå konkrete fordele ved DIGITALISERING I PRODUKTION og høre om, hvordan man så kan gribe det an i praksis. Deltag i vores virtuelle konference EXPLORE. new horizons for your business på torsdag den 22. oktober. 

Inox-fotocelle med Smart-Task-funktioner

23. september 2020

Hård skal, intelligent kerne: W4 Inox Smart Sensor er det allervigtigste, hvor objekter skal detekteres under vanskelige forhold, hvor sensoren skal være lille og ekstremt pålidelig, og hvor brugeren samtidigt lægger vægt på intelligente komponenter.

Fleksibel og nem niveaumåling velegnet til værktøjsmaskiner

22. september 2020

En vedligeholdelsesfri niveauswitch sparer omkostninger og tid. LFC er økonomisk attraktiv og nem at installere. Den har et hygiejnisk design, der gør den nem at rengøre, hvilket eliminerer kontamineringsrisici.

LFR: Brilliant - 30 m niveaumåling i væsker med 80 Ghz

21. september 2020

LFR er en free-space radarsensor beregnet til kontinuerlig niveaumåling på op til 30 meter. Sensoren er oplagt til fødevareindustriens store beholdere, røre- og aflejringsbeholdere, koncentreringsanlæg og fyldetanke.

FTMg 4-in1 flowmåler giver store energibesparelse

17. september 2020

FTMg termiske flowmåler måler gas/luftflow, tryk og temperatur og beregner derefter de kombinerede værdier for at detektere lækager i pneumatiske systemer og overvåge trykluftens energiforbrug i realtid. Hør mere på J7134 til Foodtech

IO-link sensor til trykmåling, kontrol og overvågning

16. september 2020

PBS plus måler absolut og relativt tryk samt vakuum i væske og gas i fra -1 til 1.000 bar. IO-link giver mulighed for at overvåge trykstød, sensortemperatur og andre data til optimering af processtyring og vedligehold. Hør mere på J7134 til Foodtech

Én flowswitch, to målinger - til alle typer væsker

15. september 2020

Den nye FTS flowswitch giver flowovervågning og temperaturmåling i én enhed, hvilket gør den til en ideel løsning, hvor der er behov for begge dele. Se den på SICK stand til Foodtech i Messecenter Herning 29. sep. - 1. okt. stand J7134

Yes! Så er der Automatikmesse

8. september 2020

Effektiv integration af IO-link sensorer, spritnye koncepter inden for vision med både deep learning & farveinspektionsapps , nye sikkerhedsscannnere, -radarsystemer

Kompakt sikkerhedsscanner til selvkørende vogne & robotter

1. september 2020

Automatiske guidede køretøjer og cobots har én ting til fælles: De bliver stadig mindre. Nanoscan 3 passer i de mindste installationsrum, og yder maksimalt mht. sikkerhedsfunktioner og måledata til præcis lokalisering og support for navigation.

Resultater per side:12244896
Side af 12

Fakta om SICK A/S

Adresse
SICK A/S
Bregnerød 133
3460 Birkerød

Region
Danmark
Hovedstaden
Rudersdal Kommune

Telefon: +45 45826400

CVR nummer: DK78418311

P nummer: 1002550225

Ansatte: 10000

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Teknisk support
Direkte telefon: +45 45826400

Send til en kollega

0.189