23948sdkhjf

Nyheder fra SSI SCHÄFER A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 4

Udvidelse og modernisering af JYSKs distributionscenter

30. november 2020

Ved at modernisere og udvide det danske logistikcenter opbyggede samarbejdspartnerne ikke kun det største, dynamiske distributionscenter i Danmark, men nok mest vigtigt, en garanti for effektive processer i dag og i fremtiden.

Sådan forbereder du dit lager til Black Friday

26. november 2020

Kunderne forventer nem shopping, hurtige leveringer, nemme returneringer og den bedst mulige kundeservice – uanset om de køber ind på nettet eller i butikkerne. Virksomheder i detailhandlen opfylder disse krav ved at optimere deres lagerlogistik.

Lyko Group AB udvider sin automatiseringsløsning

28. oktober 2020

Lyko, Nordens førende leverandør inden for skønhed og hårpleje med base i Sverige, stoler endnu en gang på SSI SCHÄFERs ekspertviden for at udvide den tidligere udviklede automatiserede lagerløsning.

Coop investerer i en automatiseringsløsning

15. oktober 2020

Coop har valgt SSI SCHÄFER som hovedleverandør af sin interne logistik. Denne gang lyder ordren på levering af en banebrydende, energieffektiv og højt automatiseret logistikløsning.

”50 Sustainability and Climate Leaders”-initiativet

17. september 2020

SSI SCHÄFER tilslutter sig ”50 Sustainability and Climate Leaders”-initiativet for at gøre sin indflydelse gældende i arbejdet med at finde bæredygtige, økonomiske og fremtidssikre løsninger på komplekse materialeflow. #ThinkTomorrow.

WMS: hvad kan det, og har vi brug for det?

3. september 2020

Hvilke konkrete fordele er der egentlig ved et WMS? Og hvordan finder du ud af, om det kan betale sig at implementere et lagerstyringssystem på netop jeres lager? Læs med her og bliv klogere.

6 myter om lagerautomatisering

26. maj 2020

Vores eksperter har skrevet denne liste, hvor vi tager fat på de mest gængse myter og misforståelser omkring lagerautomatisering og forklarer, hvorfor de ikke altid holder vand.

SSI SCHÄFER forstærker salgsstyrken i Danmark

21. november 2019

Lager- og logistikspecialisten SSI SCHÄFER kunne pr. 1. november byde Jesper Lykke Larsen velkommen som salgskonsulent i Danmark. 

Nyt update-magasin til medicinal.- og kosmetikbranchen

19. juni 2019

I denne specialudgave af update kan du læse mere om, hvordan SSI SCHÄFER hjælper virksomheder i medicinal- og kosmetikbranchen med at sikre sporbarhed, dokumentation og pålidelighed i alle led af forsyningskæden.

“Sammen opnår vi topresultater”

24. maj 2019

SSI Schäfer byder Formel-2-racerkører Mick Schumacher velkommen som brand-ambassadør. Den regerende Formel 3-vinder, som i år kører om verdensmesterskabet i Formel 2, har indgået et langsigtet partnerskab med SSI Schäfer.

Tre nye kollegaer hos SSI SCHÄFER

20. maj 2019

Lager- og logistikspecialisten SSI SCHÄFER har i maj måned ansat tre nye medarbejdere til sit nord-og østeuropæiske hovedkontor i Hadsund.

Apotea automatiserer med SSI SCHÄFER

14. maj 2019

Sveriges største online-apotek Apotea distribuerede sidste år ikke færre end 6 millioner pakker. Mange af ordrerne håndteres manuelt, men nu tager Apotea det næste skridt, når virksomhedens nye logistikcenter får en automatiseret plukkeløsning.

Kan shuttlesystemer optimere dit lager?

16. april 2019

Et hurtigt og effektivt shuttlesystem kan have mange positive effekter på det moderne lager. Shuttlesystemernes innovative teknologi kan føre til en betydelig forøgelse af hastighed, præcision og kapacitet på lagre og i distributionscentre.

To nye medarbejdere hos SSI SCHÄFER A/S

28. februar 2019

SSI SCHÄFER byder velkommen til Lasse Madsen (tv.) og Jacob Hansen.

Lagerudvidelse: Pommes frites med mere ved minus 25 °C

22. februar 2019

Dybfrost-logistik stiller store krav til udnyttelse af plads, ydeevne, tilgængelighed og energieffektivitet. For at imødekomme disse krav har Aviko besluttet sig for at udvide og modernisere sit eksisterende anlæg.

SSI Schäfer leverer automationsløsning til PostNord og Stadium

15. februar 2019

PostNord og Stadium automatiserer e-handelslageret i Norrköping, Sverige. Den nye automatiseringsløsning løfter e-handelslogistikken op på et nyt niveau for alle virksomhederne i Stadium-familien: Stadium, Stadium Outlet og Sneakers Point.

SSI SCHÄFER udstiller på LogiMAT 2019

5. februar 2019

Ses vi på LogiMAT i Stuttgart den 19.-21. februar? Vi glæder os til at præsentere det nyeste indenfor AGV’er, lagerstyring, shuttle-løsninger og meget mere.

Raffineret logistik i Reykjavik

8. oktober 2018

Islands førende grossist og importør af fødevarer Innnes får et nyt distributionscenter. Det nye center kommer på fordelagtig vis til at kombinere manuel og automatisk håndtering i tre temperaturzoner.

SSI SCHÄFER fejrer 10 år i Danmark

10. september 2018

Der er fart over feltet hos lager- og logistikspecialisten SSI SCHÄFER A/S, som i år kan fejre 10-års jubilæum. Virksomheden har vækstet massivt de sidste 10 år, hvor virksomheden har udviklet sig fra at være agentur til at være systemintegrator.

Fire lagerautomater gav 40 % hurtigere plukning

6. september 2018

Med installeringen af fire LogiMat® lagerautomater har TOOLS øget plukkeeffektiviteten med ca. 40 %. De fire automater fylder 54 m² gulvplads og indeholder omkring 7000 forskellige artikler, og investeringen er allerede tjent hjem på under to år.

Investering i den førerløse truck (AGV) WEASEL blev afskrevet på få måneder

18. august 2017

Ved automatiseringen af virksomhedens interne transport satser Bachmann Forming AG på den prisvindende førerløse truck (AGV) WEASEL® fra SSI Schäfer. Projektet kunne realiseres på blot fem uger og er allerede blevet afskrevet efter få måneder.

Investering i den førerløse truck (AGV) WEASEL blev afskrevet på få måneder

18. august 2017

Ved automatiseringen af virksomhedens interne transport satser Bachmann Forming AG på den prisvindende førerløse truck (AGV) WEASEL® fra SSI Schäfer. Projektet kunne realiseres på blot fem uger og er allerede blevet afskrevet efter få måneder.

5 tips til at reducere dine plukkeomkostninger

26. juni 2017

Hos SSI SCHÄFER ved vi, at plukning er noget af det, der bruges allermest tid på at optimere, da det har stor betydning for både lageromkostninger og kundetilfredshed.

5 tips til at reducere dine plukkeomkostninger

26. juni 2017

Hos SSI SCHÄFER ved vi, at plukning er noget af det, der bruges allermest tid på at optimere, da det har stor betydning for både lageromkostninger og kundetilfredshed.

Resultater per side:12244896
Side af 4

Fakta om SSI SCHÄFER A/S

Adresse
SSI SCHÄFER A/S
Ved Stranden 1
9560 Hadsund
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Mariagerfjord Kommune

Telefon: +45 32531444

Fax: +45 32531326

CVR nummer: DK30988256

P nummer: 1013741723

Ansatte: 140

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anastasiia Benko

Heidi Holt
Stilling: Sales Manager
Direkte telefon: +45 40756562

Sofya Lund

Sofya Lund
Afdeling: Hadsund, Danmark
Stilling: Koordinator
Direkte telefon: +7 965 205 88 46

Send til en kollega

0.25