23948sdkhjf

Nye arbejdsbukke fra JUMBO Stillads A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af JUMBO Stillads A/S

JUMBO har i år lanceret en ny serie arbejdsbukke – JUMBO Super Proff Arbejdsbukke. Serien er kendetegnet ved solid kvalitet og er velegnet til den krævende håndværker.

Arbejdsbukkene, som er fremstillet af kraftigt aluminium med elokseret overflade, er forsynet med 12-punktsamlinger og hjørneforstærkninger ved hvert trin.

Arbejdsbukkene findes i en smal og bred udgave – og i tre størrelser med henholdsvis 2, 3 og 4 trin. Det giver tilsvarende platformshøjder på 45, 70 og 95 cm. Fælles for bukkene er at de alle er forsynet med en stor platform og trinnene er ekstra brede i forhold til en almindelig stige - så selv om man ikke skal bruge selve platformen, har man stadig 10 cm brede trin at stå på.

Fordele ved arbejdsbukken
En god arbejdsbuk er i mange tilfælde et bedre valg end en traditionel stige.

Når der skal udføres arbejde over hovedhøjde, er stigen den traditionelle følgesvend. Kan du derimod klare dig med en ekstra arbejdshøjde på under en meter, så er arbejdsbukken et hurtigere, nemmere og mere behageligt alternativ.

På en almindelig stige er trinnene som oftest ikke bredere end 2-3 cm hvilket giver en forholdsvis lille ståflade - det giver hurtigt trætte og ømme ben. Det betyder igen flere pauser, fordi det er umuligt at ændre stilling, mens du arbejder.

Til sammenligning har JUMBOs arbejdsbukke topplader på hele 22×40 cm (smal model) og 22×65 cm (bred model) samt 10 cm brede trin – alt i alt meget mere plads at bevæge sig og stå på i forhold til en almindelig stige. Det betyder større komfort, at man kan arbejde i længere tid uden at blive træt og uden de hyppige pauser.

De nye arbejdsbukke, samt mange andre spændende produkter kan ses i JUMBOs katalog på www.jumbo.as

Medlemsnyhed

Indrykket af
JUMBO Stillads A/S

Stålvej 9-23
6000 Kolding
Danmark
JUMBO Stillads A/S

Send til en kollega

0.133