23948sdkhjf

Internationale eksperter i 3D-betonprint kommer til Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Den 29. november drysser der internationalt stjernebetonstøv over Danmark, når en række internationale eksperter i 3D-betonprint deler ud af deres erfaringer på stor konference på Teknologisk Institut.

Det er InnoBYG og Teknologisk Institut som, med konferencen, sætter fokus på den seneste udvikling inden for 3D-printet beton til byggebranchen, når aktørerne inviterer til konference med indlæg fra førende eksperter fra både Holland, Schweitz, Frankrig og Danmark. Dagen byder både på nyt om de seneste projekter, samt debat om, hvordan vi kan anvende den nye teknologi i fremtidens byggeri.

OM KONFERENCEN
3D-betonprint er ved at være en realitet i byggebranchen. 3D-printede byggerier i blandt andet Kina, USA, Holland, Frankrig og Italien vidner om, at teknologien allerede anvendes - om end det stadig er i forbindelse med demonstrationsbyggerier. I Danmark er vi også godt med. Fx har den danske virksomhed 3D Printhuset stået bag Europas første 3D-printede bygning ”The BOD”, som er opført i Københavns Nordhavn. Det projekt kan deltagerne bl.a. høre om på konferencen.

PRAKTISK INFORMATION
Konferencen afholdes den 29. november 2018 fra kl. 09.00-17.00 på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, indgang 1, Konferencesalen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Læs mere, se programmet og tilmeld dig her  

Konferencen vil blive afholdt på dansk og engelsk. Konferencen afholdes i samarbejde med IDA.

Medlemsnyhed

Indrykket af
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.109