23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Key Account Manager hos Oras Armatur A/S

Oras Armatur A/S intensiverer salgsindsatsen i det østlige Danmark. Det sker med ansættelse af Key Account Manager Ronni Madsen.

I forbindelse med ansættelsen udtaler Ronni: ”Oras er markedsleder indenfor berøringsfri armaturer, der sparer både på vand og energi. Dermed er det et produkt, der matcher den generelle miljømæssige og økonomiske bevidsthed hos kunderne og de mange lovmæssige krav i forhold til miljøbevidsthed, som der givet vil blive endnu flere af i fremtiden

-Produkt porteføljen er det seneste år blevet gjort endnu mere interessant for kundegrupper, der arbejder indenfor boligbyggeri og offentligt byggeri med en grøn profil – det er også i denne retning, Oras forsat vil bevæge sig. Et andet spændende fokusområde er og bliver sundhedssektoren, der med sine skærpede krav til hygiejnen og brugervenligheden sætter høje krav til os som producent.”

Han kommer til Oras Armatur A/S med lang erfaring fra forskellige dele af VVS og installationsbranchen.

”Hovedvægten af mine kunder hos Oras Armatur A/S er rådgivere, projektansvarlige og key account managere hos grossistleddet som jeg har et indgående kendskab til. Det er en både udfordrende og spændende branche med mange muligheder”, siger Ronni Madsen.

Ronni Madsen har ansvaret for projektsalget og for KAM kunder hos Oras Armatur A/S i det østlige Danmark. Ansættelsen er sket pr. 1. oktober 2018.

Oras Armatur A/S
Gl. landevej 86
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71372715
P nummer: 1002341842

Send til en kollega

0.047