23948sdkhjf

SMART pakke – Systematisk, Metodisk ARbejdsmiljø Tilgang

| Medlemsnyhed | Indrykket af DMR A/S

En samlet pakke med arbejdsmiljørådgivning i løbet af året til faste priser afhængig af firmats størrelse og aktiviteter. Vi tilpasser SMART pakken efter den enkelte virksomheds størrelse, ønsker og behov.

En SMART pakke indeholder eksempelvis:

  • Deltagelse i 2-4 årlige arbejdsmiljømøder (alt efter virksomhedens størrelse). Vi agerer mødeleder og udarbejder referat fra møderne.
  • Afholdelse af sikkerhedsrunderinger på virksomheden sammen med arbejdsmiljøorganisationen.
  • Gennemførelse af den lovpligtige APV min. hvert 3. år samt løbende opfølgning på handleplanen. APV-metoden vælges i samarbejde med virksomheden. Læs mere her (link til siden med APV).
  • Afholdelse af den årlige arbejdsmiljødrøftelse.
  • Derudover følger vi op på dokumentationen af jeres arbejdsmiljøarbejde og sikrer, at I er opdateret omkring ny viden ændret lovgivning på arbejdsmiljøområdet. Vi fungerer ligeledes som jeres vidensbank – har I et spørgsmål, så ringer i bare!

Pakken kan ligeledes tilpasses særlige forhold, I har på jeres virksomhed. Det kunne være en årlig gennemgang af kemikalier, udarbejdelse af arbejdspladsbrugsanvisninger (APBer), arbejdshygiejniske målinger, udarbejdelse og opfølgning på Atex-APV eller en ergonomisk gennemgang af arbejdspladsen.

Vi vælger typisk et tema for vores sikkerhedsrunderinger, hvor vi har ekstra fokus, og hvor vi gennemgår lovgivningen sammen med jer.

SMART pakken giver jer muligheden for at sikre, at der er styr på arbejdsmiljøet på jeres virksomhed.

Kontakt DMR Arbejdsmiljø, hvis I ønsker at høre mere omkring vores SMART pakke eller ønsker et uforpligtende tilbud, på 86 95 06 55 eller dmr@dmr.dk.

https://www.dmr.dk/arbejdsmiljoe/smart-aftale/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DMR A/S

Industrivej 10A
8680 Ry
Danmark
DMR A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.155