23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch takker for en succesfyldt Foodtech

Busch Vakuumteknik vil gerne takker alle bekendte, og nye ansigter som kiggede forbi på standen under sidste uges Foodtech i Herning Messecenter.

Energieffektivitet er et af hovedtemaet i industrien i disse år, og derfor også en gennemgående tema for Busch på årets Foodtech udstilling i Herning. 
Busch er engageret i at udvikle vakuumpumper og centraliserede vakuumsystemer, der arbejder med det højest mulige niveau af energieffektivitet.
Vores kunder indenfor et utal af brancher eksempelvis forarbejdning og emballage i fødevareindustrien skal kunne drage fordel af lavere energi- og produktionsomkostninger gennem bruges af vores produkter.

Busch præsenterer derfor deres nye system en Cobra NXC 0450 A med Grundfos MGE motor med frekvensomformer på, samt den effektive R 5 RD lamelvakuumpumpe designet specielt til hurtige pakningscyklusser for pakkemaskiner i fødevare industrien. 
Den nye R 5 RD tilbyder gennemsnitligt energibesparelser på 20% i forhold til de nuværende løsninger på markedet. 

R 5 RD Den ideelle pumpe indenfor fødevareindustrien
Den nye RD-serie er baseret på samme teknologi som en R 5 lamel vakuumpumper, som har været standarden for årtier i både fødevare- og emballagebranchen. Teknisk optimering af enkelte komponenter, har muliggjort at reducere energiforbruget væsentligt uden at påvirke pålidelighed og robusthed. Samtidig er pumpehastigheden ved enkelte modeller også blevet forøget.

Den nye Busch RD lamel vakuumpumpe er designet med hygiejnen i tankerne, derfor kan overfladerne let rengøres, overfladerne gør samtidig at vand og rengøringsmiddel hurtig løber væk, og derfor ikke efterlader rester. Pumpen kan også vælges i et mere hygiejnisk udgave, som tillader at man kan rense vakuumpumpen ved brug af damp.

Mink MV den nye standard af klovakuumpumper
Yderligere på vores stand var det muligt at finde en Mink MV som er en klovakuumpumpe, der har et væsentligt lavere støjniveau end sammenlignelige vakuumpumper på markedet.
Mink MV er også mere kompakt og effektivt. Den nye serie fungerer på samme måde som den foregående, dvs. med det kontaktfrie drift princip, derfor kræves der ingen driftsvæsker i kompressionskammeret, hvilket betyder, at det nødvendige service såsom olie- og filterskift helt fjernes.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry, Denmark
info@busch.dk
www.busch.dk

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.062