23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udvid mulighederne med dørtelefoni fra Farfisa

Skab mere tryghed for beboerne i opgangen med dørkaldeanlæg, og gør det samtidig lettere for beboerne at åbne døren for de rigtige gæster..

Når du etablerer dørtelefoni ved indgangsdørene i beboelsesejendomme eller virksomheder, øges sikkerheden og trygheden for beboerne eller medarbejderne, da de nemt kan sikre sig, hvem der kommer ind ad døren. 

Den erfarne italienske producent, Farfisa, har omfattende program af dørtelefoni, som du nu finder på Saniståls hylder.

Hvis du samtidig tilføjer adgangskontrol fra Salto i dørstationen, kan man - udover at fjernåbne døren - også selv komme ind ad døren hurtigt og effektivt. Du får desuden mulighed for at kombinere døren i et komplet adgangskontrolanlæg til hele bygningen.

Mange muligheder med Farfisa

Farfisas produktpalet er såvel prisbillig som omfangsrigt med blandt andet moderne BUS-baserede anlæg, GSM-anlæg til opkald på telefonnetværket samt smarte IP-baserede anlæg, som gør installationen fleksibel og intelligent.

Med dørtelefonien har man ikke blot mulighed for at foretage opkald til en intern hustelefon, men med det rette setup kan man dirigere opkaldet videre til en smartphone eller IP-telefon. Hermed kan man åbne døren for sin gæst eller pakkebuddet, selv om man ikke fysisk står i bygningen.
Alle opkald fra dørstationen til interne hustelefoner, smartphones eller IP-telefoner kan laves som ren lyd eller med både lyd og video med Farfisas produkter. Videofunktionen giver brugerne endnu større sikkerhed for, at de rigtige personer lukkes ind, fordi man visuelt ser, hvem der ’banker på’.

Skræddersyede løsninger fra Sanistål

I sortimentet fra Farfisa finder du mange løsninger, som kan bygges op efter kundernes behov, mens vores konsulenter i Carl F desuden tilbyder skræddersyede løsninger med integreret adgangskontrol med afsæt i fra Salto - et af markedets bredeste platforme indenfor adgangskontrol.
Tag kontakt til os og hør mere om produkterne fra Farfisa og mulighederne for at kombinere dem med adgangskontrol fra Salto, så dit kommende byggeri får det rette dørkaldeanlæg med eller uden adgangskontrol fra øverste hylde til en konkurrencedygtig pris.

Se vores udvalg af dørtelefoni >>her << eller kontakt os på tlf. 72278880.

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.047