23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tre år om at bryde isen

ICEBREAKER havde dansk-kinesiske Cre8tek med på den lange rejse fra idé til produkt

Tre års slid og en investering på et tocifret millionbeløb ligger bag lanceringen af ICEBREAKER – et unikt produkt til isterninger i hjemmet.

Kim Jensen fra Aalborg er manden bag produktet. Med på den lange rejse fra idé til produkt har Kim Jensen haft den dansk-kinesiske virksomhed Cre8tek, der har afdelinger i Hjørring og Shenzhen nær Hongkong.

Det er Kim Jensen og hans team i ICEBREAKER Nordic, der har stået for det innovative design og konstruktionen af produktet. Men det er Cre8tek, der har omsat konstruktionen via en lang række af prototyper til produktionen af den færdige ICEBREAKER, der foregår på Cre8teks fabrik i Shenzhen

Poul Dørup Olesen, der er adm. direktør for Cre8tek, er stolt over, at Cre8tek har været en del af et krævende, men succesfuldt projekt. Han siger:

”Da Kim Jensen henvendte sig i 2014, vurderede vi meget nøje, om vi turde gå ind i et projekt, der så ud til at blive både udfordrende og langvarigt. Vi vurderede imidlertid, at Kim Jensen ikke blot havde en god idé til et produkt. Det er der så mange der har. Men at han også havde sans for forretning og mulighed for at skaffe den nødvendige kapital. Så vi gik med, og i dag glæder vi os over at se den færdige ICEBREAKER.”

Udfordringerne undervejs har været mange. Især omkring valg af de typer plast, som kunne leve op til Kim Jensens krav om både smukt udseende og teknisk perfektion, og som desuden kunne få fødevare-godkendelse på internationalt plan.

Manden bag ICEBREAKER, Kim Jensen, var indtil 2014 projektleder hos Novo Nordisk. Men drømmen om selv at skabe et produkt fik ham til at sige sit fast job op og kaste sig ud i iværksætteriet.

Om samarbejdet med Cre8tek siger Kim Jensen

”Cre8tek har et team af ingeniører og produktionsfolk, som vi har haft et rigtig godt samarbejde med, og som har haft forståelse for produktudvikling som en iterativ proces. I fællesskab har vi opbygget netop den viden, der skal til for at kunne producere en ICEBREAKER”

ICEBREAKER har været i handlen siden november 2017. Kim Jensen forventer, at produktet får et stort gennembrud på markedet i julehandlen.

I år er ICEBREAKER med i julekatalogerne for Bahne, Sinnerup og Værsgo kæderne, og ikke mindst har TV2 fulgt Kim Jensen i 12 måneder om det at være iværksætter i medgang og modgang, et forløb der vises i programserien ”365 dage til succes” på TV2 i november.

På eksport-siden har ICEBREAKER Nordic netop indgået en aftale med norske Kitch’n, der har både netbutik og omkring 150 fysiske butikker i Norge, Sverige og Finland.

Kim Jensen og Cre8tek er allerede ved at diskutere den næste version af ICEBREAKER, som forventes lanceret i efteråret 2019.

Cre8tek Denmark ApS
Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33495625
P nummer: 1016620803

Send til en kollega

0.047