23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Energieffektiv vakuumforsyning muliggør mere økonomiske produktionsprocesser

Energieffektivitet er et af hovedtemaerne på Ajour 2018, i Odense.

Busch Vakuumteknik har taget udfordringen op, med at udvikle og implementere energieffektive vakuumløsninger. Disse løsninger gør det muligt for kunder i alle industrisektorer at spare energi og driftsomkostninger og dermed arbejde mere økonomisk.

Ved det årlige møde i maskinmesterens forening, hvor ansatte fra alle forskellige industrier samles, vil Busch ikke kun give et indblik i sin omfattende produktportefølje for alle brancher, men vil også udstille sine nyeste vakuumløsninger med frekvensstyret motor.

Økonomisk og sikker vakuumforsyning er et område, der stadig bliver vigtigere i alle brancher, når man overvejer måder at gøre produktionsprocesserne mere økonomiske, samtidig med at energibesparelser og omkostningsreduktioner tages i betragtning. Det er vigtigt at se på den komplette produktionsproces for at reducere energibehovet og driftsomkostningerne.


Det er ikke nok at fokusere udelukkende på en vakuumpumpe's energibehov.
Vakuumpumpens varmeemission eller kølemetode og dens installationssted eller kontrol gør en væsentlig forskel for den samlede energibalance.

Busch tilbyder derfor forskellige muligheder for varmegenvinding eller forbedring af efterspørgselsbaseret styring af vakuumpumper og kontrol.

Udover at producere energieffektive vakuumpumper til forskellige teknologier designer Busch også centrale vakuumsystemer, der er skræddersyet til de enkelte kunders særlige behov.

Denne form for centralisering af vakuumforsyningen giver flere fordele. For det første betyder det, at færre vakuumpumper er nødvendige end i en decentraliseret vakuumforsyning. I kombination med efterspørgselsbaseret kontrol muliggør dette betydelige energibesparelser.

For det andet kan denne form for centraliseret vakuumsystemer placeres i et separat område, så vakuumpumper ikke længere skal installeres i produktionsområdet. Derved fjernes støj og varmeudslip fra arbejdsområdet.

Skræddersyede varmegenvindingskoncepter hjælper operatørerne med at genbruge affaldsvarmen og derved opnå yderligere energibesparelser. I afkølede produktionsområder, som i fødevareindustrien, skabes yderligere besparelser ved centralisering af vakuumforsyningen, da klimaanlæg kan laves mindre. Centraliserede vakuumforsyninger tilbyder også høj grad af pålidelighed, da alle systemrelevante komponenter er konstrueret til at være overflødige.
Vedligeholdelsesarbejde kan endda udføres under drift uden at påvirke ydeevne.
Der findes ikke en effektiv ”plug and play-løsning" i vakuumprocesser uden først at overveje alle procesbetingelser. Den nyeste teknologi, der opererer på det højeste niveau af energieffektivitet, kan aldrig levere sit fulde potentiale, hvis det ikke er skræddersyet til processen.

At opnå optimal procesudgang, processtabilitet og høj tilgængelighed samt det højest mulige niveau af økonomisk effektivitet kræver en grundig overvejelse af alle elementer.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.094