23948sdkhjf

2.000 arbejdsmiljørepræsentanter - ét system!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

På Bureau Veritas Kick Off Seminar 2019 kan du møde REKS (Regionernes Kemikalie Samarbejde), som er et samarbejde, hvor Regionerne deler viden om kemisk arbejdsmiljø

Den største aktivitet er drift af Regionernes fælles database, som er understøttet af Bureau Veritas med softwaren CHESS. Databasen indeholder arbejdspladsbrugsanvisninger (APB’er) med kemiske produkter, især til sygehuse. Andre aktiviteter er deling af viden om kemisk arbejdsmiljø og viden i forbindelse med indkøb til regionerne. Den 3. januar kan du få mere viden om samarbejdet i Regionerne, og hvordan det at arbejde på tværs med deling af data i sidste ende gavner mere end 2.000 arbejdsmiljørepræsentanter, så medarbejderne kan have fokus på løsning af kerneopgaven. Måske bliver du inspireret til, hvordan din virksomhed kan drage nytte af datadeling og deleøkonomi.

Endvidere kan du høre Falcks erfaringer med implementering af de nye ISO-standarder i 32 lande, eller få historien bag Ateas nye beredskab mod korruption og bestikkelse. Vi får også besøg af Pieszak, der giver indblik i deres rejse med de første bæredygtige jeans i Danmark og Nel Hydrogen Fueling, der deler deres syn på, hvorfor netop hydrogen er fremtidens energikilde.

Til sidst byder vi velkommen til Mogens Lykketoft og en fortælling om FN's verdensmål i en verden, hvor bæredygtighed og social ansvarlighed er i fokus hos mange virksomheder.

Læs mere og tilmeld dig her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.106