23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikkerhed i hjertet

Hos SmartGuard har man valgt at tage et kollektivt medansvar og støtte op om det livreddende projekt ”Hjertepiloter” er et ganske nyt koncept.

Projektet er 100 % danskejet og allerede fuldt integreret i Region Sjælland og på vej ind i de øvrige regioner og forventes helt på plads inden årets udgang. 

Man har derfor valgt at installere en hjertestarter i alle firmabiler og uddanne de kørende teknikere og sælgere til at udøve førstehjælp med hjertestarter.

De 9 dagligt kørende medarbejdere er uddannet hos Hjertepiloterne med den nyeste teknologi og et godt samarbejde med 1-1-2, hvor hjertepilot-systemet gør det muligt for 1-1-2 at se placeringen af samtlige hjertepiloter i nærheden af den tilskadekomne.

Der skabes således et samarbejde, der forbinder frivillige og professionelle reddere i et integreret system, hvor målet er at redde flere liv i såvel private hjem og områder på tværs i Danmark, hvor der evt. kan være lang responstid eller svær fremkommelighed for en ambulance. 

Det er naturligvis vigtigt at understrege, at Hjertepiloter skal betragtes som et supplement til de eksisterende ambulance-, paramediciner- og lægeberedskaber.

Vi kører alligevel på vejene i dagligdagen og vil gerne være med til at gøre en forskel, tage et socialt og kollektivt medansvar og deltage aktivt i redningen af menneskeliv, siger Casper Wilken, CEO hos SmartGuard.

Hvert år rammes ca. 4.000 personer af hjertestop i Danmark udenfor hospitalerne. Chancen for at overleve et hjertestop er kun godt 12 %. Ved et hjertestop skal der stødes indenfor 5-6 minutter for at øge chancen for overlevelse. Overlevelseschancerne falder med ca. 10 % for hvert minut, der går.

Derfor handler det om, at hjælpen er indenfor rækkevidde og hurtigt fremme. Det er her, at Hjertepiloterne kan gøre en forskel – og jo flere hjertepiloter på vejene – jo større chance for at redde liv.

SmartGuard ApS
Banegraven 8
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29510849
P nummer: 1012190219

Kontaktperson

DK
Dorthe Kaae
PA
dk@smartguard.dk

Send til en kollega

0.047