23948sdkhjf

Stærke kompetencer til V2C

| Medlemsnyhed | Indrykket af V2C ApS

Tom Holm og Carsten Nyboe bliver nye advisors i V2C. Tom kommer fra en stilling som sektionsdirektør hos MT Højgaard og Carsten har senest siddet som entreprisechef på Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Fællesnævneren for Tom og Carsten er deres imponerende karrierer hhv. fra entreprenørbranchen og fra bygherresiden, med CV’er der tæller nogle af de største byggerier i Danmark. De er begge kendetegnet ved skarpe holdninger til det gode samarbejde og har gennemslagskraft, der rykker ved status quo.  
 
Med deres erfaring kan de være med til at løfte forretningsstrategien og understøtte V2C's vision om at ændre måden byggebranchen er organiseret på.
 
Både Tom og Carsten besidder en høj faglighed kombineret med positive menneskelige egenskaber, hvilket gør dem til stærke ressourcer på V2C-holdet, der er vokset fra to til +50 medarbejdere i løbet af de sidste fem år. De kommer begge med stor erfaring i byggeriets organisering, planlægning og gennemførelse.
 
Carsten og Tom er begge visionære og er anderkendt for at udfordre vanetænkningen i branchen. Et værdimæssigt match, der kan biddrage til at skabe bedre byggeprojekter for vores kunder og for vores branche.

Læs mere om Carsten Nyboe

Læs mere om Tom Holm 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
V2C ApS

Torveporten 2
2500 Valby
Danmark
V2C ApS

Send til en kollega

0.099