23948sdkhjf

Snoer skaber logo med spejleffekt til den nye K.B. Hallen

| Medlemsnyhed | Indrykket af SnoerGlas

For mere end 7 år siden brændte den legendariske K.B. Hallen, hvor nogle af de største kunstnere har optrådt. I går blev den nye bygning indviet af H. K. H. Kronprins Frederik.

K.B. Hallen på Frederiksberg i København er en ikonisk sports- og koncerthal fra 1938, der gennem tiden har haft besøg af verdensstjerner som The Beatles, Rolling Stones og Frank Sinatra. I september 2011 gik der ild i hallen, da et halogenspot antændte nogle papkasser.

KB har prioriteret at bygge en hal, der har mange genkendelige træk fra den gamle hal. Det buede tag. Den omkringliggende akse på første sal. De stejle tribuner og det ikoniske logo.

Udvendigt logo
Arkitekten ville have et logo, der lå op af K.B. Hallens gamle profil, kunne skabe blikfang og modstå vind og vejr.

De 180 cm høje bogstaver er skåret i beton, hvorefter der er lagt en varmglødet stålplade med spejleffekt bag udskæringerne. Den rustfri stålplade er poleret op, så den får denne spejleffekt og dermed skaber blikfang.

Dobbeltspejl skaber indvendigt logo
Går man indenfor, vil man opleve et logo der nærmest virker gennemsigtigt og skaber dybde i foyeren. Bogstaverne virker lette, og man har fornemmelsen af, at man står og kigger ud igennem logoet. Denne effekt er skabt med et 6 mm dobbeltspejl, der er lagt bag bogstaverne.

 Læs mere på Snoer.dk her 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SnoerGlas

Lærkevej 17
2400 København NV
Danmark
SnoerGlas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.124