23948sdkhjf

Dansk Byggeri IT-messe 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af Basit ApS

Dansk Byggeri og BASIT har fornøjelsen af at invitere til Danmarks største IT-messe for håndværks- og entreprenørvirksomheder. Kom forbi IT-messen den 5. februar i Taastrup eller den 6. februar i Aarhus og se IT-værktøjer i øjenhøjde.

De bedste IT-leverandører samlet i Taastrup og Aarhus

Dansk Byggeri har sammen med BASIT udvalgt de skarpeste IT-leverandører, som udstiller på Dansk Byggeri IT-messe 2019. IT-værktøjerne dækker alle håndværks- og entreprenørvirksomhedernes traditionelle arbejdsopgaver. Lige fra tilbudsgivning, planlægning, udførsel, til aflevering og kvalitetssikring samt administration. For overskuelighedens skyld er udstillerne delt ind i fire områder:

- Administration
- Produktion
- Dokumentation
- Kommunikation 

Det er nemlig meningen at  håndværks- og entreprenørvirksomheder på IT-messen kan få inspiration til, hvordan virksomhedens arbejdsgange inden for alle processer kan optimeres med de rigtige IT-værktøjer.   

Inspirerende indlæg

I løbet af hele dagen fortæller udstillerne detaljeret om deres løsninger, der giver god inspiration og mulighed for at se IT-værktøjerne i praksis. På messestandene kan du se og prøve løsningerne efterfølgende, og tage en snak med udstillerne.

Find dine næste IT-værktøjer på Dansk Byggeris IT-messe

Medlemsnyhed

Indrykket af
Basit ApS

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
Basit ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.136