23948sdkhjf

Ny chef for FORCE Technologys Product Compliance-afdeling i Aarhus

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Allan Grønkær Kristensen har overtaget rollen som afdelingschef for FORCE Technologys Aarhus-afdeling, der udfører produkttest og -godkendelser. Hans viden om elektronik, akustik og EMC styrker forretningen og er til gavn for kunder og kolleger.

Alt-i-ét-testhus med gode kundeoplevelser

FORCE Technologys Aarhus-afdeling fungerer som et alt-i-ét-testhus med mange forskellige fagområder bl.a. indenfor EMC, elsikkerhed og produktpålidelighed. Afdelingens bredtfavnende testfaciliteter tiltrækker både danske og internationale virksomhedskunder.

For Allan er det i mødet med kunden, at det sjove arbejde træder frem. Her er der mulighed for at vise virksomhedens mange års erfaring og store netværk på tværs af hele FORCE Technology:

”For mig er det vigtigt, at kunden føler tryghed i den personlige kontakt, han har med vores eksperter og det omfattende bagland vi har i FORCE Technology med hundredvis af fagspecialister indenfor test og produktprøvning. Den form for netværk af viden gør os til noget ganske specielt og unikt.,"

Tung erfaring og viden

Allan Grønkær Kristensen har arbejdet 21 år hos DELTA (nu en del af FORCE Technology) i forskellige roller, specielt indenfor teknisk audiologi, forretningsudvikling og procesoptimering. Han har også stået i spidsen for udviklingen af de anerkendte programmer noiseLAB og Wind Turbine Measurement System, som begge anvendes indenfor akustikverdenen.

De seneste 6 år har Allan været chef for DELTA's testafdeling i Odense - herunder forretningsområdet Teknisk Audiologi, der blandt andet godkender private høreklinikker i Danmark og udfører akkrediterede test for høreapparatsindustrien på globalt plan. På EMC-området for høreapparater har han i snart 20 år spillet en aktiv rolle indenfor standardisering.

Kompetencer tilgængelige for kunderne

Ansvaret for Odense-afdelingen vil forsat ligge hos Allan i tillæg til hans ansvar for testafdelingen i Aarhus.

”Jeg glæder mig i den grad til at samle og gøre vores brede vifte af kompetencer nemt tilgængelige for vores kunder, så de føler nærhed og professionalisme på deres vej mod at blive klogere på deres produkter og opnå produktgodkendelse,” siger Allan Grønkær Kristensen.

Inden Allan startede hos DELTA, arbejdede han med forskellige akustikopgaver såsom aktiv støjundertrykkelse i motorcykelhjelme og udvikling af vægte til maritimt brug. Desuden har han undervist i elektronik og matematik på svagstrømslinjen på IOT (nu SDU). Oprindeligt er han uddannet elektriker og svagstrømsingeniør med speciale indenfor elektroakustik.

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.1