23948sdkhjf

Kom godt igang med dit SmartHome med ALPHA IP fra Pettinaroli!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pettinaroli A/S

Med et COMFORT IP system fra Pettinaroli har du mulighed for at styre hele din gulvvarme samt komponenter som f.eks. røgalarmer, radiatortermostater, lyssensorer mm. direkte på din Smartphone via den gratis ALPHA IP app

Har du et COMFORT IP gulvvarmesystem fra Pettinaroli, er du ikke langt fra en SmartHome-løsning opstillet efter dine behov.

Læs om COMFORT IP gulvvarme >>

Med et access point har du mulighed for at styre din gulvvarme direkte fra din smartphone via den gratis ALPHA IP app - og det smarte stopper ikke her! For COMFORT IP-serien rummer meget mere end bare varme i gulvet; du kan udvide din gulvvarme med et bredt udvalg af komponenter inden for radiator- og lysstyring, brandsikring og tyverisikring. 

Se hele COMFORT IP udvalget på vores webshop >>

Få hjælp til opsætningen af ALPHA IP app'en med instruktionsvideoer fra Pettinaroli; du finder alle instruktionsvideoerne på vores Youtube-kanal.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon 6341 0900 mellem 08:00 og 16:00 mandag-torsdag og fredag 08:00-13:30. Du kan også skrive til os på info@pettinaroli.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pettinaroli A/S

Mandal Alle 21
5500 Middelfart
Danmark
Pettinaroli A/S

Send til en kollega

0.105