23948sdkhjf

BIM og Danske Landskabsarkitekter

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

BIM Equity er ny sponsor for Danske Landskabsarkitekter. Læs hvorfor de mener, at BIM og landskabsarkitekter er et oplagt match.

BIM vinder mere og mere udbredelse i byggeriet. Hvor man for blot et par år siden overvejede, om BIM nu også var det rigtige, diskuterer en samlet branche, hvordan man skal gøre BIM til en integreret del af det samlede work-flow. 
 
Landskabsarkitekterne kommer med på BIM-vognen
Den seneste rådgivergruppe, der er i gang med at omstille deres forretning til BIM er landskabsarkitekterne. Derfor er BIM Equity blevet sponsor for Danske Landskabsarkitekter, der er en uafhængig interesseforening af og for landskabsarkitekter. 

Læs mere om Danske Landskabsarkitekter på www.landskabsarkitekter.dk

Thomas Graabæk, partner og BIM Arkitekt hos BIM Equity, forklarer ”Det er vigtigt at forstå, at landskabsarkitekternes leverancer af BIM ikke svarer til bygningsarkitekternes og ingeniørernes. For landskabsarkitekter er 3D-modellen lavdetaljeret, og mange informationer skabes stadig i 2D-tegninger, så man ikke skal modellere hver enkelt kantsten og flise i 3D. Men landskabet kan stadig generere mængder og styklister, samt importeres, koordineres og kvalitet-testes i medrådgivernes BIM-programmer, ligesom bygningerne kan importeres i landskabsmodellen.”  

Thomas Graabæk forsætter ”Landskabsarkitekter er i fuld gang med at implementere BIM, og mange landskabsarkitekter vælger ARCHICAD, der både et intuitivt BIM-program, men også som det eneste BIM-program har et LAND4 plugin. LAND4 er udviklet af Land software, som mange danske landskabsarkitekter er vant til at arbejde med i forvejen. Med LAND4 plugin bliver ARCHICAD til et oplagt BIM-program for landskabsarkitekter, da det er tilpasset deres særlige metoder og behov. Helt konkret drejer det sig om at kunne kotere frit i plan og efterfølgende omdanne koterne til 3D-objekter med mængder."
 
Køb ARCHICAD og få 12 måneders gratis LAND4 abonnement 
Hvis du køber en ARCHICAD-licens inden 21. december, får du et gratis årsabonnement på LAND4 med i købet. Medlemmer af Danske Landskabsarkitekter får derudover 20% rabat på kursus i ARCHICAD og LAND4. 

Læs mere på BIM Equitys hjemmeside

Kort om ARCHICAD og LAND4
ARCHICAD er udviklet at GRAPHISOFT, der kick-startede BIM-revolutionen tilbage i 1980’erne. ARCHICAD udviklet med fokus på samarbejde og udveksling gennem OpenBIM, hvilket sikrer samarbejde på tværs af fagdiscipliner og softwareplatforme. Læs mere her >>
 
LAND4 er et plugin til ARCHICAD og AutoCAD, som er skabt med udgangspunkt i landskabsarkitekternes arbejdsprocesser. LAND4 er udviklet af Land Software, der har over 20 års erfaring med udvikling af software dedikeret til landskabsarkitekter. Læs mere om LAND4 til ARCHICAD her >> 

Illustration: JUUL FROST Arkitekter

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.165