23948sdkhjf

Indoor Air Comfort Gold-certificering bekræfter, at malingen virker som lovet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eurofins Product Testing A/S

SPS, en førende malingsproducent, har for nylig lanceret SPS Clean Air Matt. Det er en ny type maling, der forbedrer indeklimaet.

Det kan man bare ikke se, og derfor spiller certificeringen Indoor Air Comfort Gold fra Eurofins Consumer Products Testing en afgørende rolle − for certificeringen viser og bekræfter, at malingen reelt holder, hvad den lover.

De fleste ved, at et sundt indeklima er vigtigt for helbredet. Til gengæld er det formentlig de færreste, der er klar over, at særlige typer maling rent faktisk kan rense luften indendørs ved at absorbere skadelige kemikalier.

Malingsproducenten SPS, der er baseret i Holland, har udviklet netop sådan en type indendørsmaling, SPS Clean Air Matt. Det nye produkt fremmer et bedre og mere sundt indeklima ved at opfange og indkapsle skadelige kemikalier i indendørs luft, som fx formaldehyd, i selve malingen.

 Fuld compliance er et stærkt salgsargument

For at sikre en tydelig og troværdig markedsføring af malingens særlige egenskaber og høje standard, har SPS bedt Eurofins Consumer Products Testing i Galten, nær Aarhus, om at analysere og vurdere SPS Clean Air Matt malingen i forhold til den internationalt anerkendte certificering, Indoor Air Comfort Gold.

Testresultaterne har vist, at malingen lever op til alle krav i certificeringen, hvilket betyder, at SPS nu kan bruge det pan-europæiske kvalitetsmærke i sin markedsføring.

Colin Austerman, Brand Manager ved SPS, er glad for samarbejdet med Eurofins Consumer Product Testing og for det overbevisende testresultat:

 “I SPS tester vi vores malingprodukter grundigt og ved, at de virker, men med Indoor Air Comfort Gold certifikatet får vi dokumentation og en troværdig udtalelse fra en uafhængig tredjepart og VOC-ekspert. Med det kan vi kommunikere klart og tydeligt til professionelle malere og boligejere, at vores Clean Air Matt maling forbedrer indeklimaet. Det er et kvalitetsstempel, som er nemt at afkode, og et stærkt salgsargument.”

 Et komplet certifikat

Indoor Air Comfort Gold-certifikatet dækker alle europæiske krav til indeklima, uanset om der er tale om lovregulerede bestemmelser eller om frivillige anbefalinger fra NGO’er. Denne bredde betyder, at test set-up’et faktisk er nemmere og mere omkostningseffektivt sammenlignet med at skulle opnå certificering fra land til land.

 ”SPS er tilstede over hele Europa og på nuværende tidspunkt er SPS Clean Air Matt-malingen tilgængelig i Holland og Belgien. Det tager tid at introducere nye produkttyper, men i SPS er vi overbeviste om, at luftforbedrende maling med lavt VOC-indhold som vores SPS Clean Air Matt bliver standard i byggebranchen i fremtiden,” slutter Colin Austermann.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eurofins Product Testing A/S

Smedeskovvej 38
8464 Galten
Danmark
Eurofins Product Testing A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.134