23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Riwal køber AH-Lift Aps

29. december, 2018 – Riwal, den internationale specialist inden for udlejning af lifte og teleskoplæssere, har opkøbt den danske udlejningsvirksomhed AH-Lift ApS. Overtagelsen sker ved udgangen af 2018.

AH-Lift er specialiseret inden for udlejning af lifte og beliggende i Hvidovre - tæt ved København, hvor
virksomheden blev grundlagt for 30 år siden. Virksomheden har 20 ansatte og driver en maskinpark på omkring 200 maskiner hvoraf mange er traditionelle selvkørende sax- og bomlifte, men AH Lift udlejer også et stort antal speciallifte såsom bæltelifte og lastbillifte, hvoraf de største udelukkende udlejes med operatør.

Efter opkøbet er det meningen at AH-lift og Riwal i første omgang vil forblive to selvstændige virksomheder grundet deres forretningsmodeller med forskellige produkter, men en fusion vil senere blive gennemført og AH-Lifts depot og dets medarbejdere vil blive integreret blandt Riwal Danmarks depoter, hvilket vil øge antallet af depoter til 6. AH-Lifts ejere og nøglepersoner forbliver i virksomheden og fortsætter med at drive virksomheden under ledelse af Claus Kromann, som er direktør i Riwal Danmark

Søren Rosenkrands, Riwals Chief Business Development Officer, udtaler: "Med købet af AH-Lift ApS kan Riwal yderligere styrke sin markedsposition i Danmark. Riwal og AH-Lift er et perfekt match, da begge virksomheder er specialister inden for lifte og har en supplerende kundebase. AH-Lift har et stærkt fokus på udlejning af lastbil-lifte samt bæltelifte, hvilket vil være til gavn for yderligere at kunne udvide vores forretning i dette markedssegment i hele Danmark. Vi byder alle AH-Lift-medarbejderne velkommen i Riwal-familien".

Finn Aaberg, AH-Lifts ejer og administrerende direktør, tilføjer: "Vi er glade for, at vores virksomhed sammenlægges med den danske markedsleder inden for udlejning af lifte. Jeg er overbevist om, at der vil blive tilført yderligere special lifte til gavn for vores kunder, og samtidig vil vores medarbejdere kunne drage nytte af nye udviklingsmuligheder inden for Riwal-koncernen."

Læs også nyheden på vores hjemmeside

Om Riwal
Riwal Holding Group, der blev etableret i 1968 og har hovedkontor i Holland, er en international specialist inden for udlejning og salg af lifte og teleskoplæssere. Riwal beskæftiger over 2.200 mennesker, har 67 depot fordelt i 16 lande, udlejningsflåden består af over 16.500 enheder og gør forretning i over 70 lande. Riwals mission er gennem engagerede mennesker, at give den bedste kundeoplevelse.

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.062