23948sdkhjf

Flotte svendeprøvekarakterer til Jonathan fra EL:CON i Hornslet

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Jonathan Langborg Wejse kan kalde sig industrielektriker den 6. januar 2019, hvor han er udlært hos EL:CON i Hornslet – og med super flotte svendeprøvekarakterer.

Af Mette Riis, HR og kommunikationsmedarbejder, meri@elcon.dk

»Jeg fik to ti-taller, og det er jeg mægtig glad for. Jeg havde også forberedt mig godt til svendeprøven og planlagt, hvad jeg skulle sige. Men så spurgte lærer og censor om alt muligt andet, og min planlægning blev forstyrret. Men heldigvis gik det godt alligevel«, forklarer Jonathan.

Den nyudklækkede elektriker med speciale inden for industri mener selv, at han har valgt den helt rigtige fagretning: »Jeg startede som lærling i serviceafdelingen hos EL:CON i Aarhus og var der i to år på større projekter. Og efterhånden fandt jeg ud af, at det nok var industrielektriker, jeg gerne ville være. Og den retning kunne jeg følge, hvis jeg fik mulighed for at fortsætte min læretid her i Hornslet – og det fik jeg«.

Siden har Jonathan arbejdet på opgaver i industrien: »Jonathan er en dygtig lærling, der er nem at være leder for. Han er et meget positivt indslag, spørgende og viden søgende i forhold til sine opgaver, og han går rigtig godt i spænd med sine kollegaer«, forklarer serviceleder Jesper Bjørnkilde, der tilføjer, at Jonathan har sagt ja til at fortsætte i EL:CONs afdeling i Hornslet som elektrikersvend.

Udfordringer og gode kollegaer
Jonathan kan godt lide faglige udfordringer, og det får han heldigvis også hos de faste industrikunder, hvor han blandt andet monterer komponenter og anlæg.

»Som udlært elektriker ser jeg frem til at få endnu større udfordringer og flere muligheder for at vise, hvad jeg kan«, fortæller Jonathan, der trives godt med, at han efterhånden kender de folk, han møder ude i industrien i Hornslet og omegn.

Også privat udfordres den unge mand i Aarhus Klatreklub, når han fx forcerer den 12 m høje klatrevæg: »Jeg kan ikke svare på, hvorfor det lige er klatring, jeg finder sjovt – men det er jo nok det at sætte sig nye mål fra gang til gang«.

Men det allervigtigste for Jonathan er det kollegiale sammenspil i hverdagen i EL:CON: »Jeg trives rigtig godt med en lidt mindre gruppe af kollegaer, jeg skal forholde mig til i den lokale afdeling, som Hornslet er. Og er der noget, der ligger i toppen af arbejdsglæde hos mig, er det et godt sammenhold blandt kollegaer – og dét har vi her«.

Tillykke med den flotte svendeprøve Jonathan:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.14