23948sdkhjf

PCSCHEMATIC Automation: Grundkursus 6-7/3 + Webinar 11/3

| Medlemsnyhed | Indrykket af PCSCHEMATIC A/S

Kurset 6-7/3 er til alle som udarbejder teknisk dokumentation, primært indenfor el, pneumatik og hydraulik. Fx for maskinbyggere, tavlebyggere, rådgivere, el-folk eller andre teknikere og tekniske assistenter. - Se også det gratis webinar 11/3.

Kom i gang med at bruge PCSCHEMATIC Automation til at lave din el-dokumentation. På kurset kommer du igennem både de helt grundlæggende tegnefunktioner og nogle mere avancerede funktioner, så du kan komme i gang med at lave din dokumentation direkte efter kurset.

Et hovedformål med kurset er at vise, hvordan du udarbejder dokumentation mest effektivt ved at bruge programmets database og dets øvrige funktioner. På hele kurset arbejdes tages udgangspunkt i de krav, der er i de standarder, som danner og beskriver grundlaget for el-teknisk dokumentation.

Kurset afholdes i Kolding 6/3-7/3 og koster 6.965 kr. pr. deltager.
Tilmelding til kurset foregår her

Gratis webinar 11/3: Introduktion til PCSCHEMATIC Automation

På webinaret får du en times gratis introduktion til PCSCHEMATIC Automation. Du lærer hvordan du tegner eldiagrammer ved brug af komponentdatabasen, hvilket gør det muligt at generere lister, der automatisk udfyldes med varedata - fx komponentlister og styklister.

Du får også en introduktion til hvordan du laver arrangementstegninger, og lærer hvordan du bruger Komponentguiden til let at oprette egne komponenter.

Webinaret afholdes 11. marts kl 9-10 og foregår på et let forståeligt engelsk.

Spørgsmål er meget velkomne!

Tilmeld dig webinaret her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
PCSCHEMATIC A/S

Gammel Marbjergvej 15
4000 Roskilde
Danmark
PCSCHEMATIC A/S

Send til en kollega

0.109