23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IKT-leder uddannelsen – få Early Bird rabat på samtlige hold i 2019 indtil udgangen af januar!

I det nye år tilbyder Byggeriets Ledelsescenter endnu en gang den anerkendte IKT-leder uddannelse i både København og Aarhus.

Bliv skarp på IKT på 3 dage
IKT-leder uddannelsen™ klæder dig på til at styre dine projekter i mål med minimeret risiko, bedre bundlinje og under opfyldelse af de til enhver tid gældende krav. På IKT-uddannelsen kommer vi også ind på de nye AB18 og ABR18 og konkretiserer hvilke konsekvenser de har for dig som IKT-leder, for bygherren og projektets parter. Den 3 dages uddannelse lærer dig at træffe kvalificerede IKT-beslutninger og at arbejde målrettet mod de bedste resultater som IKT-leder.


98% anbefaler uddannelsen til andre
Vi har haft fornøjelsen af at uddanne over 600 IKT-ledere, og deres efterfølgende evalueringer viser en gennemgående tilfredshed med uddannelsen. Faktisk er de så tilfredse, at hele 98% vil anbefale uddannelsen til andre. ”Rigtig god, meget relevant og spændende undervisning, hvor vi også blev opdateret med den nyeste viden i bekendtgørelserne og lovene omkring IKT”, udtaler Pernille Petersen, Bygningskonstruktør Henry Jensen A/S.

Sparring og erfaringsudveksling
Vi lægger vægt på, at alle parter i byggeriet - både bygherre, bygherrerådgivere, rådgivere og entreprenører – er repræsenteret på hvert enkelt hold. Det giver dig mulighed for god sparring, erfaringsudveksling og ikke mindst en langt bedre forståelse for parternes situation og dermed alletiders mulighed for at forbedre samarbejdet i branchen. Derudover bliver du en del af et værdifuldt netværk, som du kan sparre med både under og efter uddannelsen.

Tilmeld dig og dine kolleger et af de 6 hold, som er programlagt for 2019. Gør du det inden udgangen af januar opnår du Early Bird rabat på samtlige tilmeldinger.

En uddannelse fra Byggeriets Ledelsescenter er en investering i jeres fremtidige byggeprojekter, og i dit CV.

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047