23948sdkhjf

Bæredygtige opdateringer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sangberg Architects

Vil du holde dig opdateret på, hvordan man udvikler klimavenlige bygninger, byrum og masterplaner? Så skriv dig op til Sangbergs nyhedsbrev.

Sangberg arbejder med projekter i krydsfeltet mellem arkitektur og urbanisme. Tegnestuen ligger på Østerbro i København på grænsen til Nordhavn, hvor de også har en lang række bygnings- og byrumsprojekter. Medarbejderstaben består af et tværfagligt team af arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører og PR-professionelle.

Fremtiden er let…
Bæredygtig arkitektur er simpel og let og er en arkitektur, der enkelt kan transformeres, vedligeholdes, skilles ad og genanvendes. Bygget i lette og bæredygtige materialer, som enten reelt kan genbruges, eller som er en fornybar ressource. En cirkulær økonomi, hvor delelementer og materialer enkelt kan fjernes, genbruges og erstattes af nye.

Træbyggerier er et godt eksempel på bæredygtig arkitektur. Træ er et af verdens mest bæredygtige byggematerialer, og industrielt producerede elementer og moduler i træ er bæredygtige, fleksible, hurtige at bygge med, enkle at forarbejde og lette at transportere. Og ikke mindst meget mere CO2-venlige end traditionelle tunge byggematerialer. Træbyggeri er en byggeteknologi, der gennem flere år med stor succes er anvendt i vores nabolande, og træbyggerier er også et af de udviklingsområder Sangberg arbejder med.

LÆS OGSÅ:  Fremtiden er let - 7 gode grunde til at bygge i træ 

Hold dig opdateret
Vil du holde dig opdateret på klimavenlige boligkoncepter og masterplaner — og generelt følge med i stort og småt fra Sangberg-universet? Så er du velkommen til at skrive dig op til Sangbergs nyhedsbrev. Du tilmelder dig nyhedsbrevet via dette link >> 

Sangberg udsender typisk fire nyhedsbreve om året.

Er dit Sangberg-nyhedsbehov endnu større, kan du også følge Sangberg på

LinkedIn

Instagram

Pinterest 

Twitter


Illustration: 68 klimavenlige træhuse på Helgoland 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sangberg Architects

Dampfærgevej 10, 1.tv
2100 København Ø
Danmark
Sangberg Architects

Send til en kollega

0.112