23948sdkhjf

GEESA We Love Design

| Medlemsnyhed | Indrykket af MariTeam

Hos Geesa elsker vi godt design, og ikke mindst kombinationen af godt design sammen med en funktionel applikation. Vores passion er badeværelses udstyr, og det har det været siden 1885.

Geesa er førende på markedet i det professionelle segment. Vi har nået og fastholdt denne position ved konsekvent at fokusere på kvalitet og være involveret i og føle os ansvarlige for de områder, vi arbejder i. I dag er vi verdenskendte indenfor krydstogt and hotelbranchen, vi leverer nye elementer og servicerer eksisterende produkter.

Hos Geesa forsøger vi at minimere vores miljømæssige fodaftryk, og lige så vigtigt er arbejdsmiljøet hvor vi gør alt, hvad vi kan for at være en fremragende arbejdsgiver med en loyal og service-orienteret holdning til vores partnere og kunder.

Kvalitet er vigtig for os og vores kunder. De fleste af vores produkter er fremstillet af forkromet messing, som sikrer, at de forbliver korrosionsbestandige i mange år. Valget af materialer og 12-micron nikkel og kromlag, gør at vi giver 12-års garanti. 

Design er et vigtigt styrende princip i alt, hvad vi gør, og det skal være uden at miste funktionalitet. Design rækker ud over funktionalitet, og vores mission er at optage og opretholde en førende position på det internationale marked.

Geesa har opbygget et netværk af fremragende partnere over hele verden og i Danmark er det MariTeam.

Du er velkommen til at kontakte MariTeam, da vi er glade for at give nogle gode råd og løse ethvert badeværelse udfordring. Vi er din partner i større og mindre projekter, både på land og til søs.

Medlemsnyhed

Indrykket af
MariTeam

Sundvej 12
4600 Køge
Danmark
MariTeam

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.111