23948sdkhjf

Mini Trans tager skraldet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mini Trans A/S

Med fleksibilitet som den bærende del af DNA’et og en stab fuld af tilpasningsvillige vognmænd er det intet under, at Mini Trans er blandt Danmarks foretrukne transportører.

GPS’en i vogn 412 er sat til RGS Nordic på Amager. Bag rettet sidder Jacob Refsbæk. Han er selvstændig vognmand i Mini Trans og har valgt at give sig selv og sin vogn en dobbeltfunktion. Hvorfor? Fordi sådan passer det hans kunder bedst.
 
”Udover at være transportør er jeg også mine kunders helt egen skraldemand,” griner Jacob Refsbæk højt og fortsætter: ”Jeg fragter nemlig både materialer fra trælaster til håndværkerne på byggepladsen og sørger samtidig for, at deres byggeaffald bliver kørt væk løbende. Og det betyder altså enormt meget for mine kunder, at jeg kan klare begge opgaver – for det er jo langt fra alle byggepladser, der har mulighed for at opstille en affaldscontainer. Så den klarer jeg. Og jo, det sviner lidt, men ikke mere end hvad en kost kan klare”.
 
For Jacob Refsbæk og Mini Trans er fleksibilitet et nøgleord og en konstituerende kompetence, der hver dag gør det muligt at tilpasse sig kundernes forskelligartede ønsker og akutte behov. Også når det handler om hvem, der tager skraldet.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mini Trans A/S

Produktionsvej 28
2600 Glostrup
Danmark
Mini Trans A/S

Send til en kollega

0.128