23948sdkhjf

Audi blåstempler dansk ventilationsløsning til autobranchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geovent A/S

Den danske virksomhed GEOVENT står bag leveringen af en unik ventilationsløsning til Gumpens Auto Audi/Volkswagen i Norge. Audi har blåstemplet løsningen, som er kendetegnet ved at funktion og æstetik spiller optimalt sammen

GEOVENT i Viborg er specialister i ventilationsløsninger til autobranchen og har senest leveret en skræddersyet løsning til Gumpens Auto Audi/Volkswagen, som er det største Audihus i Norge, igennem deres norske samarbejdspartner, ITEK. Audi Tyskland, var forbi for at godkende bygningen og sikre at den levede op til Audistandarden?

Projektet var et spændende projekt for GEOVENT med salgsdirektør Thomas Molsen i spidsen. Han siger: ”Hos GEOVENT har vi fokus på, at funktionalitet og æstetik skal spille 100% sammen, idet et bilhus skal være tilpasset både de mennesker, som arbejder der til daglig og de gæster og kunder, som kommer igennem huset. GEOVENT var ikke foreskrevet til opgaven, men vi er beriget med stærke samarbejdspartnere, som kender vores måde at tilgå projekter, og derfor kom vi i betragtning til opgaven. I forlængelse af det, er vi naturligvis stolte af, at Audi Tyskland har lagt vejen forbi Gumpens Auto og noteret sig, at vi har leveret et godt stykke arbejde.”

Værdiskabelse forud for ordren
Fjernbetjente slangeruller med automatisk start/stop, skinnesystemer til flytbare udsugninger, motorspjæld til samtlige udsugninger, trykstyret ventilator der reducerer støjniveauet og optimere på energiforbruget, samt speciallakeret udstyr efter Gumpen Autos farvevalg. Der er kræset for detaljerne i Gumpens Auto, der råder over hele 27 arbejdspladser.

 GEOVENT er optaget af værdiskabelse forud for ordren. Thomas Molsen fortæller: ”Vores berettigelse ligger i at skabe merværdi for kunden. Vi skal ikke sælge en løsning, kunden ikke har brug for, men i stedet have fokus på værdiskabelsen gennem langsigtede løsninger. At arbejde på den måde kræver en unik sammensætning af kompetencer, der har forståelse for hele processen og arbejder både klogt, hurtigt og dynamisk. Det, synes jeg, at vi lykkes med i GEOVENT. Dertil skal vi huske, at vi kun er én brik i det samlede billede. At løfte et prestigebyggeri som Gumpens Auto er, kræver stærke samarbejder på tværs af faggrupper.”

 

FAKTA:
- Gumpens Auto Audi/Volkswagen er Norges største Audihus
-Geovent er eksperter i svejseudsugning, industriventilation, komfortventilation og ventilation på autoværksteder
-Stiftet i 1968, beliggende i Løgstrup ved Viborg og beskæftiger 38 medarbejdere
- ITEK er Geovents samarbejdspartner i Norge
- Projektet blev afsluttet efter sommerferien i 2018
- Audi Tyskland har gennemgået og godkendt alle detaljer i byggeriet

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geovent A/S

Hovedgaden 86
8831 Løgstrup
Danmark
Geovent A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.131