23948sdkhjf

Global Supplier ApS er blevet til Elcee ApS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elcee ApS

Pr. 1. januar 2019 fortsætter Global Supplier under nyt navn: ELCEE ApS

Global Supplier har været en del af ELCEE-koncernen siden 22. december 2017. Global Supplier’s kompetanceområder er nu integreret i ELCEE's produktsortiment. På den måde vil vi yderligere styrke og udvide ELCEE-koncernen på det nationale og internationale marked. Under det nye navn ELCEE vil vi betjene dig mindst lige så godt som du er vant til, og vi arbejder stadigt hårdt på at udvikle flere og bedre tjenester og produktionsteknologier.

ELCEE er din leverandør af industrielle komponenter og assemblies. Teknisk support, kvalitetskontrol og supply chain management er en del af vores standard service pakke. Produktoptimering spiller for os en vigtig rolle ved at reducere Total Cost of Ownership (TCO). Med gennemtænkte designstudier reducerer vi lønomkostninger og forkorter produktionslinjerne.

Intet ændres for vores kunder. Dette vedrører kun en ændring i navn og virksomhedsidentitet. Kunderne beholder deres kontaktperson, den juridiske enhed forbliver den samme, og der er ingen ændringer i ejerskab, ledelse, medarbejdere, aktiviteter, kontrakter, forpligtelser eller adresseoplysninger. 

 Vi vil naturligvis svare på eventuelle spørgsmål eller kommentarer, du måtte have til dette.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elcee ApS

Skagensvej 334
Hjørring by.
9800 Hjørring
Danmark
Elcee ApS

Send til en kollega

0.114