23948sdkhjf

2019 IHF Handball World Championship

| Medlemsnyhed | Indrykket af MariTeam

Endnu en gang, er Gerflor den officielle stævne gulvleverandør, hvor de 24 bedste hold i verden vil konkurrere om at fordrive den nuværende regerende hold: Frankrig!

Den 26. udgave af IHF Håndbold WM finder i disse dage sted i Tyskland og Danmark. De regerende verdensmestre fra Frankrig og de olympiske mestre fra Danmark er blot to af de hold, som håber på at gå hele vejen. Sidst der var VM på tysk jord, var det tyskerne, der løb med titlen som verdens bedste. Der er altså lagt op til en åben og spændende slutrunde.

København og Herning bliver hele Danmarks hjemmebane, når Danmark sammen med Tyskland afholder VM i Herrehåndbold 10.-27. januar 2019. IHF Håndbold VM 2019 er blandt verdens største sportsbegivenheder, og den 26. udgave til januar afholdes i et tæt værtssamarbejde mellem to af verdens største håndboldnationer – Danmark og Tyskland.

Tyskland holdt deres første VM i 1938 og har siden været værter for et stort mesterskab ni gange, mens Danmark har været værter ved EM og VM syv gange. Værterne har vundet medaljer 12 gange ud af de i alt 25 tidligere verdensmesterskaber.

STREAMO BY GERFLOR  (Flooring solutions for ships and Offshore plateforms.)

Streamo er en del af Gerflor’s produktsortiment af vinylgulve og finish, der er dedikeret til Marine marked, som opfylder alle IMO krav. Streamo produkt sortiment er specielt udviklet til skibs og offshore interiør og beboelse. Ligesom Gerflor tilbyder Streamo de nyeste trends indenfor gulve.

 Besøg www.streamobygerflor.com for mere information om gulve til skibe og www.gerflor.dk for information om alle Gerflor gulve på land.

 MariTeam er Streamo by Gerflor agent i Danmark og sammen levererer vi gulve til alle formål.

Medlemsnyhed

Indrykket af
MariTeam

Sundvej 12
4600 Køge
Danmark
MariTeam

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.108