23948sdkhjf

Et fedt sted at være – projekt arbejdsglæde hos Hedema

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hedema A/S

Arbejdsglæde og trivsel er i fokus hos Hedema A/S. For at sikre lige dele trivsel, produktivitet og kvalitet midt i travlheden arbejder virksomheden målrettet med at gøre Hedema til ”det fedeste sted at være” gennem projektet ”Et fedt sted at være”.

Projektet gennemføres sammen med Learnmark Horsens og løber over 12 måneder.

Administrerende direktør Kim Kjær Andersen fortæller:

”For at vi som virksomhed skal fungere optimalt, følges de tre ting ad, og de er lige vigtige. Men der er nogle dilemmaer indbygget i spændingsfeltet mellem produktivitet, kvalitet og arbejdsglæde, og dem skal vi være opmærksomme på – især nu hvor vi har travlt og vokser, både i omsætning, medarbejdere og kunder.”

De udfordringer, Hedema ser i krydsfeltet mellem produktivitet, kvalitet og arbejdsglæde, er følgende:

  • Det nytter ikke at producere meget hurtigt, hvis det påvirker kvaliteten, og kunderne derfor ikke er tilfredse med deres varer.
  • Det er ikke rart at tage på arbejde, hvis du skal producere i lyntempo, og det ikke er sjovt - her kommer arbejdsglæden ind i billedet.
  • Vi kan ikke kun fokusere på arbejdsglæde, for det er en vare, vi ikke kan sælge til en kunde. Fokuserer vi kun på arbejdsglæde, får vi ikke produceret noget.


Men hvis virksomheden kan ramme plet lige midt i trekanten, når den producerer, så bliver Hedema ”et fedt sted at være” – med lige dele produktivitet, kvalitet og arbejdsglæde. Og det er fokusområdet for ledelse og medarbejdere i den kommende tid.
 

https://hedema.dk/aktuelt/et-fedt-sted-at-vaere-projekt-arbejdsglaede-hos-hedema/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hedema A/S

Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Hedema A/S

Send til en kollega

0.097