23948sdkhjf

BM Byggeindustri fik politiker besøg

| Medlemsnyhed | Indrykket af BM Byggeindustri A/S

BM Byggeindustri i Hobro er en af landets førende modulbyggeri producenter. Vi håber at politiker besøg kan skabe dialog om udfordringerne i byggebranchen inden for modul byggeriområdet.

Tirsdag d 29 januar havde BM Byggeindustri besøg af Folketingskandidaterne Per Husted Nielsen (S) og Jens-Henrik Kirk (C).

Besøg af politikere giver en lejlighed til at vise firmaet frem og komme i dialog omkring de udfordringer som modulbyggeri står med. For selvom det generelt går godt, er modulbyggeri i Danmark begrænset af en række regler og love.

Transport af moduler på danske veje og byggehøjder for træelement byggeri er områder hvor BM Byggeindustri har talt branchens sag de senere år. Selv på minister niveau har virksomhedens holdninger vundet gehør. Men det er svært

at får lov til at ændre tingene grundet det samlede politiske billede og holdninger til netop transport af brede ting på dansk veje.  Cuno Mouritsen Tegnestue- / Teknisk chef havde på vegne af BM Byggeindustri denne kommentar til besøget - 

Vi vil altid gerne vise vores virksomhed frem, tale åbent og gå i dialog om de udfordringer, vores branche har på nationalt niveau. Præfabrikeret modulbyggeri i træ har mange samfundsmæssige gevinster - blandt andet i form af bæredygtighed. Men det er desværre sådan, at lovgivningen ikke virker harmoniseret i vores optik. Inden for transportområdet betyder det for eksempel, ved udstedelse af transporttilladelser, at vi har set eksempler på, at kørsel med konstruktioner i stål accepteres i bredder over 5 meter, hvor moduler i træ skal være under 5 meter. Vilkårene bør jo være ens. Derudover betyder brandkravene i Danmark også, at udviklingspotentialet i vores branche begrænses. I Danmark må man kun opføre træbaseret byggeri i 4 etager, hvilket står i skærende kontrast til Mjøstårnet i Ringsaker i Norge, som bliver 18 etager højt. Modulbyggeri i træ er nutidens og fremtidens byggeri, så vi taler på vegne af branchen, og håber vores stemmer høres. 

BM Byggeindustri er i dag en af de førende virksomheder indenfor modulbyggeri i Danmark og har i de senere år udvidet produktionen af moduler i Hobro. Byggerierne spænder vidt over hele landet og der er også leveret modulbyggeri i Norge og Sverige.

Virksomheden har lige afholdt 40 års jubilæum og står stærkere end nogensinde indenfor byggeindustrien. På hjemmesiden www.bmbyggeindustri.dk kan du se meget mere om de forskellige byggerier og selve BM Byggeindustri.

Medlemsnyhed

Indrykket af
BM Byggeindustri A/S

Lupinvej 18
9500 Hobro
Danmark
BM Byggeindustri A/S

Send til en kollega

0.107