23948sdkhjf

Nordjysk byggekoncern fejrer 50-års jubilæum med fyldte ordrebøger og fortsat vækst

| Medlemsnyhed | Indrykket af DS Gruppen A/S

Faktisk var det lidt af en tilfældighed, der førte til, at Svend Møller Hansen i 1969 begyndte at producere stålkonstruktioner i forældrenes garage lidt uden for Hobro.

Den nordjyske iværksætter havde næppe forestillet sig, at han i september 2019 kunne trække i festtøjet og fejre 50-års jubilæum for en af Danmarks største og mest solide koncerner inden for stål- og betonbyggeri, DS Gruppen i Hobro.

Kigger man på koncerndiagrammet i DS Gruppen anno 2019, udfolder der sig en virksomhed, som både geografisk, produktmæssigt og økonomisk har gennemgået en imponerende udvikling. Stålkonstruktionerne udgør stadig en central del af koncernens aktiviteter i selskabet DS Stålkonstruktion, men også betonelementerne i DS Elcobyg, tag- og facadeløsningerne i tyndpladestål fra DS Stålprofil og de komplette totalentrepriser fra DS Flexhal har været med til at gøre DS Gruppen til en ledende aktør i byggebranchen.

International koncern
Omkring årtusindskiftet bevægede DS Gruppen sig uden for landets grænser. Først med opkøb i Norge, hvorfra en stor del af koncernens omfattende aktiviteter i Norge, Sverige og Finland i dag styres, og efterfølgende med etablering af salgsselskabet DS Stahl GmbH i Sittensen mellem Hamborg og Bremen. Siden har også den tyske byggesektor været en vigtig katalysator for DS Gruppens samlede vækst.

Lokalt engagement
Et af de skudsmål, der gennem et halvt århundrede har fulgt DS Gruppen og dens selskaber, er ”ordentlighed”. DS-ånden, der bygger på klare værdier i forhold til kvalitet, kundeservice og nordjysk ordholdenhed, præger således fortsat alle koncernens selskaber og de mere end 600 medarbejdere. Samtidig har DS Gruppen altid lagt vægt på at engagere sig aktivt i de lokalsamfund, der omgiver koncernen og dens selskaber. Det tankesæt har gennem årene resulteret i en lang række små og store sponsorater og andre former for involvering med navnesponsoratet af Hobros fodboldstadion DS Arena og hovedsponsoratet af den lokale superligaklub som de mest markante.

Generationsskifte
I 2015 overlod Svend Møller Hansen stafetten til sønnen Mads Møller Hansen, som i dag er koncerndirektør i DS Gruppen. Hele familien Møller Hansen ser frem til at fejre jubilæet sammen med medarbejdere, kunder og leverandører til efteråret.

 

Yderligere information
Marketingchef Trine Juul Axelsen, mobil 20 31 55 77, tja@ds-gruppen.dk
Koncerndirektør Mads Møller Hansen, mobil 40 37 11 02, mmh@ds-gruppen.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
DS Gruppen A/S

D S Industrivej 6
9500 Hobro
Danmark
DS Gruppen A/S

Send til en kollega

0.141