23948sdkhjf

Jakob er lærling hos EL:CON i Viborg – og fortsætter som udlært elektriker i Skive

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Jakob Hellerup Pedersen er udlært elektriker den 9. februar 2019 hos EL:CON i Viborg – og fortsætter som serviceelektriker hos kollegaerne i Skive.

Tekst Mette Riis, HR og kommunikation, meri@elcon.dk

Den nyudlærte elektriker har tidligere i sin karriere været rundt om en uddannelse som bager og et knapt så positivt lærlingeforløb i en anden installatørvirksomhed, før han kom til EL:CON: »Jeg var 90 procent sikker på, at jeg ikke ville gennemføre min uddannelse som elektriker i min tidligere virksomhed. Men så fik jeg chancen for at fortsætte og tage det sidste års tid her hos EL:CON, og nu står jeg med mit svendebrev i hånden«, fortæller Jakob med tilfredshed i stemmen.

Svendeprøven på Skive Tekniske Skole forløb også helt efter den unge elektrikers hoved – endda bedre end ventet: »Jeg var nervøs for, om jeg nu har lært alt det, jeg skulle, inden for faget. Men jeg er heldigvis kommet efter det hos EL:CON, så jeg fik en rigtig positiv overraskelse til min svendeprøve«.

Projektleder Loui Hjørnholm supplerer: »Jakob er en glad, eftertænksom og grundig fyr, som har udviklet sig godt i løbet af tiden her hos os. Jeg tror, vi har fundet den rette hylde til Jakob i Skive, hvor han også tidligere har været med på opgaver i løbet af sin læretid«.

Fremtid i Skive
Jakob er slet ikke ked af at lande som elektriker hos EL:CON i Skive – nej tværtimod: »Jeg er interesseret i eventuelt at blive kølemontør engang i fremtiden – og dén mulighed får jeg måske i Skive, hvor EL:CON dækker lige netop dét kompetenceområde«.

Jakob drømmer endda om at investere i et billigt gør-det-selv husprojekt i nærheden af Skive: »Ja, så vil jeg lægge kræfter og engagement i at etablere min egen bolig, og glæde mig over, når projektet skrider fremad«.

Den nyudklækkede elektriker er på flere områder glad for, at han har fået mulighed for at fuldføre sin uddannelse hos EL:CON i Viborg. Både fordi han har nydt godt af sine altid hjælpsomme og imødekommende kollegaer, men også fordi han fagligt har fået meget med i bagagen – og deraf følgende et støt voksende ansvar: »Jo mere ansvar, jeg får, jo sjovere bliver opgaverne. Man får heldigvis tildelt ansvar her i EL:CON, hvis man viser interesse«.

Stort tillykke med elektrikeruddannelsen Jakob:-)

Se mere om EL:CONs lærlingeprogram


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.096