23948sdkhjf

Verdens første LED lamper med udskiftelige batterier

| Medlemsnyhed | Indrykket af SCANGRIP A/S

Som de første på markedet præsenterer danske SCANGRIP et nyt, innovativt batterikoncept med udskiftelige batterier til LED lamper, der giver ubegrænset tilgængelighed til lys.

Det innovative, patenterede SCANGRIP POWER SOLUTION batterikoncept bryder grænserne for, hvad der hidtil har været muligt. Ved hjælp af den nyeste batteriteknologi, er det nemlig lykkes SCANGRIP at udvikle et helt nyt batterikoncept, som gør det muligt at udskifte batteriet i arbejdslamperne med et nyt, fuldt opladet batteri og fortsætte arbejdet, mens det andet batteri oplades.

Som noget helt nyt er lamperne også udstyret med en integreret backup funktion, der gør det muligt at arbejde i op til en time med 1000 lumen helt uden batteri og strømtilslutning. Dette giver fuldstændig frihed, fleksibilitet og maksimal arbejdseffektivitet gennem hele arbejdsdagen.

Banebrydende NOVA SPS serie
SCANGRIPs nyudviklede serie af NOVA SPS-lamper kombinerer den nyeste COB LED-teknologi med den unikke batteriteknologi og APP-styring. Lamperne er samtidig robuste nok til at kunne tåle våde og beskidte omgivelser og kan derfor også anvendes udendørs under alle vejrforhold.

Den integrerede BLUETOOTH funktion giver en ekstraordinær mulighed for at styre op til fire arbejdslamper og justere lysintensiteten i fem forskellige niveauer via en lys-app. Lamperne har derudover en indbygget power bank med USB-stik til opladning af mobile enheder.

Disse funktioner gør det let at tilpasse arbejdslyset til den pågældende arbejdsopgave og er særlig anvendelige, hvis lamperne er monteret på stativ eller andre steder, hvor det kan være svært at komme til.

Kontakt SCANGRIP


SCANGRIP blev etableret i 1906 og er i dag Europas førende producent af højteknologisk og innovativ LED arbejdslys til det professionelle marked. Alle produkter er designet og udviklet af SCANGRIP i Danmark og produceres på egne fabrikker.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SCANGRIP A/S

Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Danmark
SCANGRIP A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094