23948sdkhjf

Dorner er blevet UR+ Partner

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Dorner og Universal Robots har indledt et samarbejde, der gør at Dorners transportbånd nu indgår som en fast del af UR’s tilbehørsprogram.

Dette program kaldes UR+ og består udelukkende af tilpassede produkter og tilbehør, der kan samarbejde med UR’s robotter.

AVS Danmark er ansvarlig for UR+ i Norden og Baltikum
Som forhandler af Dorner transportbånd, er AVS ansvarlig for UR+ løsningen i Norden og Baltikum. Vi vil varetage enhver henvendelse - fra support til salg - af UR kompatible transportbånd til integratorer o.lign. i de pågældende lande.

Transportbåndene er udviklet så de direkte kan styres af UR’s controller
Vores transportbånd fra Dorner er designet til at lede produktet til og fra en Universal Robot og kan styres af UR’s controller.

Transportbåndene er designet til at optimere effektiviteten og produktiviteten. Vi tilbyder en bred vifte af industrielle og sanitære transportbånd med slidstærke rammer og stel. De fås med forskellige profil- og bæltemuligheder, fleksible kædeindstillinger, guidemuligheder, næsebjælkeoverførsler m.m. og kan konfigureres som lige, kurvede, med hældning, fald og Z-rammer.

Kendetegnet ved Dorners transportbånd er høj hastighed og præcision. De bliver bygget efter bestilling og afsendes inden for 72 timer fra fabrikken.

Du kan konstruere dit eget transportbånd
Dorner giver dig mulighed for at konfigurere dine egne transportbånd. Med deres online konfigurator DTools er det nemt at designe sine transportsystemer.

Og med funktionen 3D Preview kan du modtage opdateringer i realtid, mens du designer og ændrer i dine transportsystemer. Når du bygger dit transportbånd i DTools udarbejdes der samtidig en 3D CAD-model, der matcher dit design.

10 års garanti på Dorners transportbånd
Hos Dorner er alle transportbånd konstrueret og testet for at sikre problemfri ydeevne og reducere ejerudgifterne. På den måde kan Dorner tilbyde enhver kunde den bedste garanti i industrien. Intet andet firma i branchen tilbyder længere garanti.

Få mere information
Kontakt os på 4656 4343, hvis du ønsker mere information eller se mere om Dorners transportbånd og UR+ aftalen via nedenstående links.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094